Aiakos :
İlk olarak bu sistem elysium sunucusunda staff kadrosu değilde genel oyuncu isteği doğrultusunda eklendi. Vioxta item kasmak zor demişsiniz peki sonuç ? Şu yararı oldu deyin bana. Türkiye'de hiç bir oyuncu zora gelemiyor bu bir gerçektir ve bizde Türkiye sınırlarından yaşadığımız için düzene ayak uydurmak zorundayız ne çok kolay ne çok zor ortası en uygunudur.
nasıl ne yararı oldu bana ? bende çok fazla anısı var vioxun. zor olduğu için her şey kıymetli ve uğraşması da zevkliydi. herkes de buna alışıktı. eski viox oyuncularının da bu zevki unuttuğunu sanmıyorum.
hiçbir şeye ayak uydurmak zorunda değilsiniz. herkes her playerin her dediğini yaparsa aha işte bu hale gelir bütün sunucular. şimdi her sunucu aynı şekilde zorlaşsa napacak millet uoyu mu bırakacak ? o şartlara göre alışmaya başlayacak -ki bana kalırsa ilk aşırı kolay sunucular, nbl, snn gibi sunucularda ezilen, boş beleş takılıp uğraşmak istemeyen, bunu kendine yediremeyen kişiler tarafından ortaya çıkarıldı-. player her zaman kendi lehine olan şeyleri ister. daha çabuk ister. daha çok ister. şimdi ben bu vioxun aşırı kolay sürümünde oynasam bu kadar zevk alabilir miydim ? hayır. çünkü muhtemelen 1 haftada serverı bitirmiş olacaktım. vioxta şu ana kadar hiçbir zaman elime borg shield geçmedi desem :p.
siz kolay yaptıkça daha da çok şey eklemek zorunda kalırsınız. her sunucu için böyle. kolay oldukça oyun bildiğin "bitiyor". baya bildiğin bitirilebilir bir oyuna dönüşüyor.