kusura bakma telefondan ancak bukadardı.Ancak görmek istenileni gördün diğerlerine cevabın olmadığı için :)
Superadminstratours : Metin sen oyna fazla karışma fazlada üstüne gitme elinde angel silahla 2 saatte 30 yumurta yapman normal ben makroya attım heaven sword la vampiric armrla 10 dakikada 10 taneye yakın cıkarıyorum.Neyse ya zaten olan olmuş burada tartışsak birbirimize laf soksak ne farkedecekki başarılar pvp serverı elysium

Oyunda Nickim Almora Kardeşim Gel İstersen Bi Bak Elimde Angel Silahmı var :)

+ mthN nickinden Metin ismini nasıl çıkartıyorsun oda ayrı bir zeka
12 saatte bir ice dungeonun en alt katında morgon çıkıyordu vioxta, o spawnı bekleyenlerin pvpleri, ölen adamların en dandik setleri ve bane swordları çekip geldiği bir daha öldüğü falan. güzeldi bunlar. fire heavy crossbow düşürmeye çalışıyoduk galiba tam hatırlamıyorum. aynı şekilde lunatic çıktığında bankada bir kişi kalmazdı ve lunaticin odası bit kadardı. millet earth silah düşürmekten çok, o bit kadar odada lunatice tek vuruşta ölecek insanların değerli itemlerini beklerdi. ne güzeldi cidden.
Disiseytani hide lootlamistim :) darklady hide lootladim sonra millet detech. hid skilini kullanmaya basladi :) bosslarin zamanini anlamak
İcin sabahlardim sonra o gun cikarsa uyumazdik ne guzel gunlerdi :)
İlk olarak bu sistem elysium sunucusunda staff kadrosu değilde genel oyuncu isteği doğrultusunda eklendi. Vioxta item kasmak zor demişsiniz peki sonuç ? Şu yararı oldu deyin bana. Türkiye'de hiç bir oyuncu zora gelemiyor bu bir gerçektir ve bizde Türkiye sınırlarından yaşadığımız için düzene ayak uydurmak zorundayız ne çok kolay ne çok zor ortası en uygunudur.
Expert
34.0001
Bir iki ay item kasıp action yapmaya korkuyorlar sonra veya öldükten sonra serverı bırakıyorlar. Bunun olmasındansa itemlerin çıkma oranı daha da arttırılmalı bence. Önceki sunucularda ilk başlayan oyuncular olurdu, kimse sonradan başlamazdı. Onlarda itemleri bittikçe yavaş yavaş bırakır, en sonunda sunucu kapanırdı. Bu arada bende donate yaptım onuda belirteyim.

Xantier'in dediği konuyada katılmıyor değilim. LD gördüğümüz adama tanrı muamelesi yapardık, şimdi +sız fire mace'e hiç gözüyle bakılıyor :)
KeLL : Bir iki ay item kasıp action yapmaya korkuyorlar sonra veya öldükten sonra serverı bırakıyorlar. Bunun olmasındansa itemlerin çıkma oranı daha da arttırılmalı bence. Önceki sunucularda ilk başlayan oyuncular olurdu, kimse sonradan başlamazdı. Onlarda itemleri bittikçe yavaş yavaş bırakır, en sonunda sunucu kapanırdı. Bu arada bende donate yaptım onuda belirteyim.

Xantier'in dediği konuyada katılmıyor değilim. LD gördüğümüz adama tanrı muamelesi yapardık, şimdi +sız fire mace'e hiç gözüyle bakılıyor :)

katılıyorum ardacım.
Aiakos : İlk olarak bu sistem elysium sunucusunda staff kadrosu değilde genel oyuncu isteği doğrultusunda eklendi. Vioxta item kasmak zor demişsiniz peki sonuç ? Şu yararı oldu deyin bana. Türkiye'de hiç bir oyuncu zora gelemiyor bu bir gerçektir ve bizde Türkiye sınırlarından yaşadığımız için düzene ayak uydurmak zorundayız ne çok kolay ne çok zor ortası en uygunudur.

nasıl ne yararı oldu bana ? bende çok fazla anısı var vioxun. zor olduğu için her şey kıymetli ve uğraşması da zevkliydi. herkes de buna alışıktı. eski viox oyuncularının da bu zevki unuttuğunu sanmıyorum.

hiçbir şeye ayak uydurmak zorunda değilsiniz. herkes her playerin her dediğini yaparsa aha işte bu hale gelir bütün sunucular. şimdi her sunucu aynı şekilde zorlaşsa napacak millet uoyu mu bırakacak ? o şartlara göre alışmaya başlayacak -ki bana kalırsa ilk aşırı kolay sunucular, nbl, snn gibi sunucularda ezilen, boş beleş takılıp uğraşmak istemeyen, bunu kendine yediremeyen kişiler tarafından ortaya çıkarıldı-. player her zaman kendi lehine olan şeyleri ister. daha çabuk ister. daha çok ister. şimdi ben bu vioxun aşırı kolay sürümünde oynasam bu kadar zevk alabilir miydim ? hayır. çünkü muhtemelen 1 haftada serverı bitirmiş olacaktım. vioxta şu ana kadar hiçbir zaman elime borg shield geçmedi desem :p.

siz kolay yaptıkça daha da çok şey eklemek zorunda kalırsınız. her sunucu için böyle. kolay oldukça oyun bildiğin "bitiyor". baya bildiğin bitirilebilir bir oyuna dönüşüyor.
Size yararı olduğu için kimsede demez bu sunucu Xantierin hoşuna gidiyor kalsın tutalım. O sunucularda 90 100 veya üstü player olsaydı kapanır mıydı ? ilk önce kendinize bu soruyu sormanız gerekiyor. Vioxtan sonra 2-3 kere denendi sonuç hep aynı oldu. Ben gene zor yapayım gelen gelir gelmeyen gelmez gerekirse 5 player , kaliteli playerla oynarız palavrasını herkes geçsin bir kere. Herkes verdiği emeğin karşılığını almak ister buda bir gerçektir. 3-4 yıldır Türkiye'de olan olay budur nbl zamanında bir tat tutturdu şaunda iyi oldukları tek konu isimleri. Diğer sunuculara bakarsan hangisinde eşya yetenek kasmak zor? Ama bir konuda sana çok katılıyorum şuan ki piyasada olan şu pvpden bozma ppler veya ppden bozma pvpler diğer sunuculara , emek isteyen sunuculara yönelmeyi engelleyen ana sebep.
hani zor yapayım gelirse 5 player kaliteli olsun gibi bir iddiam yok. ben de istemem ki sunucum boş olsun, niye böyle bir şey isteyeyim. benim dediğim şu, tutsun diye kolay yapınca elindeki oyuncuların ne anlamı var ? herkes bu mantıkla açtıkça millet daha da kolayını isteyecek. sırf player kırılmasın üzülmesin diye dünyanın en saçma sistemlerini mecburen ekleyenlerin suçu nedir ? her server takmasa şu mal triplerini, bak eklemezsen bırakırım ayaklarını, o zaman bir problem kalmayacak. ben vioxu veya nebulayı hala daha unutamamışsam o da kastığım ettiğim şeylerin değerli olmasından. hiçbirine, kapandı veya silindi diye üzülmedim. zevkle geçirdiğim zamana bakarım.
Xantier Bende Viox'u çok seviyordum. Dediğin gibi item kasması zor olunca daha heyecanlı oluyor actionlar v.s.
Millet Action yaparken peşinden koşar loot almaya çalışırdık falan zevkliydi fakat elysiumda kötü değil bence.
Yani gene aşırı kolay değil item kasmak. Serverda Şuan Gruplaşma var 2 - 3 guild var zaten mesela ben tek başıma boss kesemiyorum. Partiye Girmek gerekiyor.
Ee kiminle giricem ben partiye? Zaten boss bulamıyoruz çıktıgı zaman direk kesiyorlar. Bu Görev sistemini çok büyüttünüz gözünüzde zaten görev sisteminde fire mace v.s silahlar alınmıyor. Sadece alınabilen en iyi silah Earth Mace. Oda 300 Ejderha Yumurtası istiyor.

Ejderha yumurtasıda npcden sanırım Random 4 te 1 falan çıkıyor. Ve npcleri kesmesi öyle çok aşırı seri değil.

Viox'un birde neden çok zevkli geldiğini söyliyeyim çünkü bir ilkti. Aslında ilk değildi Daha önceden Ben Alternate Pk da oynamıştım bundan baya sene önce. Vioxda orasının clonesiydi. Ama güzeldi Türkiyede Tekti. Birçok player levelli server deneyimini ilk orda yaşadığı için orası daha güzeldi gibi geliyor.

Umarım Elysium uzun süre açık kalır player az olsada yinede güzel.
vioxtan önce hardgamer vardı level sistemi olarak.Viox sanırım BaaL'ın yaptığı serverdı.Nası ulaşabilirim acaba baal'a tekrar :D orda güzel işler yapacaktık ben işe girdim falan ilişkimiz kesildi baya. : D acaba şuanda nerde.Gelmeyi planlıyorum uo çekti canım tabi download yapılmicaksa gelicem dl varsa uğraşamam :D
Download yapmadan nasıl girmeyi planlıyorsun web tabanlı oyunmu bu :)
Ryuuzaki : vioxtan önce hardgamer vardı level sistemi olarak.Viox sanırım BaaL'ın yaptığı serverdı.Nası ulaşabilirim acaba baal'a tekrar :D orda güzel işler yapacaktık ben işe girdim falan ilişkimiz kesildi baya. : D acaba şuanda nerde.Gelmeyi planlıyorum uo çekti canım tabi download yapılmicaksa gelicem dl varsa uğraşamam :D

Baal hakkında olumlu konusan bir kişi duyymadım sen genede dikkatli ol bir işe girerken kendileriyle :)
baal iyidir ya ama tabi sunucunun diğer sahipleri olan lhaw ve elmostherni es geçmemek gerekir.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.