işin en komiği beni mithas ile alakalı sanmanız. ayberk olayından sonra en komik demeliyim
mithasla bağımız yok ki son olayda olan bütün playerlar nebulaya geçti mithas diye takla atmayın diye bu bilgiyi veriyorum. hoş adamlar ayberk isminden bile kıllanıyor bunlardan nasıl kıllanmasın

sizede ufak bi bilgi olsun bırakan eden playerların en az %95i server sorunlarından bıraktı başka kişilerin tahriki gazı vb. değil. bırakanlar içinde sadece hodriler sanırım orda gerisi orada da değil. komplo teorileri kurmayın.
serverda olan bütün olayların içindeydim animal planet bugları cruel nean olaylaı. bunun dışında da çok bug sömürdüm serverda çünkü bu serverda kendi adaletini sağlayacaksın bunu anladım. bu oalyların hepsinin ortak noktası hepsinin içerde o serverın playerı olmasıdır. hiçbir reklam ya da başka serverın yetkilileri tetiklemedi. olmadı tamamiyle sizin hatalarınız bu hale getirdi. dış güçlerrrrr diye etrafta dolanacağınıza kendinize baksanız bunlar olmazdı.
özürden önce buraya yazdık özür olana kadarda iş işten geçti ki mevzu sahibide eyvallah sağlık olsun dediler çektiler gittiler. bu yazı burda kalır sadece gerisi gelmez
@wisQuen oraya bi sürü kanıt koyduk hala iftira diyorsun ya allah bir desem ateist olursun

sırf özür mevzusundan iftira attığınız insanların ricası üzerine elimizde olan başka şeyleri göstermeyeceğiz ve debug ile serverı felç etmeme kararı aldık. zaten olduğu kadar oldu bizden bilgilendirme bu kadar.