Hadi virus muhabbeti olmuşken evanın icindeki virusten haberiniz varmıydı?Bilgisiyar da yaptığınız her şey,skypede yazdığın tüm kelimeler MUSTAFA SEVİNDİK ADLI şahısa gidiyordur.Bunuda ben acıklıyım.Ben 2 yıldır 2 3 günlük serverları indirmiyorum bile nedeni belli icine trojen atıyorlar amacları bu 1 hafta sonra sw kapanınca accont dosyaları ellerinde oluyor ve hacklenmeler oluyor
!
Elmoth Ben bu yazdıklarımdan dolayı çekiniyorum veya utanıyorum mu sanıyorsun :D sen şu anda okadar ufaldın ki gözümde pirinç tanesi kadar değerin yok şu anda gözümde :) çünkü şu yaptığın şey beni karalamaktan başka bir şey değil, fakat okadar beceriksizsin ki onuda yapamadın bak şimdi.

O resimler yardım konuları ben world veya scriptırlıktan anlıyorum demedim ki zaten ve bu konuda o resimlerin işi bile yok ne alaka o resimleri burda gösteriyorsun :D connectör konumuz sen bana resimleri gösteriyorsun çok komiksin :d

Senin connectörüne çalıntı dedim mi elimden öyle bir cümle çıktımı :) sana çok şey denir de sen anlamazsın, vallahi demiyorum o yüzden.

sphereyi yapan sen değilsinden kastım o değildi anlayan anladı :D ultimayı nasıl eagames firmasının yaptığı gibi.

connectör yapansa sen değilsinden kastım 2.connectörden bahsediyorum hazır aldınız drolyn yani yapımcısı.

site için kastım ise hazır php sistemdir büyük ihtimal hazır tema giydirmişsinizdir kastım buydu.

Scriptler içinde söyliyeceğimi söyledim :)

Bana şimdi başka resimler göster hadi bekliyorum :D alakasız başka yerlerden ne bulupta getirceksin önüme :D

Not: Ben iftira atmışım moderatör arkadaş beni banlasın ahaha :D

Bu konu staree tarafından düzenlendi(2014-02-27 22:05, 11 yıl önce)
Adam dooru diyor seni ve senin gibileri Nebula kucak açmış bekliyor. :yes
connectorde virus vb. şeyler olduğunu düşünen(ler) yada inanan(lar) tr deki sunucularda oynamasın. bilinen tüm sunuculardaki connector güvenliği, yada connector alt yapı güvenliği bendedir [nokta]
Drolyn eyvallah connectörün tertimiz ona kimsenin lafı olamaz zaten ;)

amnacoreuo davetin için eyvallah sağol :)

Aslında burada benim amacım birileri ile dalaşmak demeyelim de tartışmak (ilk ben başlatmadım :d) değildi antivirüsü programının virüslü dediği connectöre neden virüslü dediğini bulmaktı.

Bu arada sana gelince haywansewer sen objektif düşünemeyen insanlardan birisin bence :)

iyi forumlar herkese.

Bu konu staree tarafından düzenlendi(2014-02-28 14:15, 11 yıl önce)
:yes ben objektik düşünemiyorum. (o ne demekse artık.) :yes

Bu konu haywansewer tarafından düzenlendi(2014-02-28 11:18, 11 yıl önce)
Nebula aktif değil iken elmothda oynayan 2 arkadaşım ayrı ayrı hacklendi. Değişik bir tesadüf...
Zerox : Nebula aktif değil iken elmothda oynayan 2 arkadaşım ayrı ayrı hacklendi. Değişik bir tesadüf...

Merak ettim nebula charlarımı hacklendi Elmoth charlarımı? Geçmiş olsun bu arada çok cansıkıcı bir durum.
Teşekkürler. Nebulada ki karakterleri tabiki. İşin komik tarafı elmothda bu konu ile ilgili hazmedilemez küfür page i atmasına rağmen banlanmadı dün girip tekrarlamışı biraz genişler bu konuda sanırım :sikkin
Elmoth yönetimi şahit olduğum kadarıyla playerlerin anlık öfkelerine karşı toleranslılar. Forumda da oyunda da defalarca karşılaştım. Yönetimin bir hareketi olacağını sanmıyorum niye derseniz diğer serverlardan elmotha gelmiş onlarca oyuncu mevcut ve ellerine geçecek bir şey olduğunu da düşünmüyorum böyle saçma bir şey yaparak. Suçlu tayin etmek yerine ihtimalleri yeniden gözden geçirmenizi tavsiye ederim naçizane. Tekrar geçmiş olsun.
drolyn yaptığın işi çok deha gerektiren bişey sanıyor galiba bi tavırlara bürünmüş 16 17 yaşındaki çocuklar connector yapıyordu zamanımızda ve senin hazırladığın artık kodları nerden arakladıysan herneyse senin hazırlamış oldugun patlak connectordan daha iyiydi :) sende bu elmoth sahipleri gibi bilmeyen adamlara ittir ne güzel iş gelsin paralar daadssa

dip not : eğer elmoth serverinda oynamaya karar verirseniz kesinlikle daha önceden oynadığınız veya aynı anda oynamaya devam ettiğiniz server karakterlerinizle şifreleri farklı olsun.
Koinot : drolyn yaptığın işi çok deha gerektiren bişey sanıyor galiba bi tavırlara bürünmüş 16 17 yaşındaki çocuklar connector yapıyordu zamanımızda ve senin hazırladığın artık kodları nerden arakladıysan herneyse senin hazırlamış oldugun patlak connectordan daha iyiydi :) sende bu elmoth sahipleri gibi bilmeyen adamlara ittir ne güzel iş gelsin paralar daadssa

dip not : eğer elmoth serverinda oynamaya karar verirseniz kesinlikle daha önceden oynadığınız veya aynı anda oynamaya devam ettiğiniz server karakterlerinizle şifreleri farklı olsun.

tamam.
yazılım geliştirme uzmanı ahahahaha :D
Bir baltaya sap olamamış adamların burada gelip iş yapan insanlara bu şekilde laf yapması ne kadar komik ya.. Allah aşkına her ay yüzlerce lira para harcayıp size bedava hizmet veren adamın başka yerde bedava oyun hizmeti veren yerdeki hesabınızla ne işi olur? Hani deseniz kredi kartı bilgilerimi çaldılar vs anlayacağım. Boş boş işlerle çamur at izi kalsın mantığında iş yapınca elinize ne geçiyor? Bu kadar mı işsizsiniz? Yetmezmiş gibi bir de başkasının işine dil uzatıyorsunuz?
Koinot : drolyn yaptığın işi çok deha gerektiren bişey sanıyor galiba bi tavırlara bürünmüş 16 17 yaşındaki çocuklar connector yapıyordu zamanımızda ve senin hazırladığın artık kodları nerden arakladıysan herneyse senin hazırlamış oldugun patlak connectordan daha iyiydi :) sende bu elmoth sahipleri gibi bilmeyen adamlara ittir ne güzel iş gelsin paralar daadssa

Patlak olan Elmoth clientını ve patlatılamayan connectorunu bekliyorum.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.