Fream :
untoxier :
Konuyu uplamak için mesaj atıp geri silme, geriye atmak içinde saçma sapan konuları uplama gibi yollar mevcut. Kimsenin uplamak için yazdığını düşüneceğini zannetmiyorum.
fikrimi belirttim sunucuda yaşanan olayların her birinin sürekli screen screen burada paylaşılması durumu olacaksa zaten u-s bence forum hizmeti versin o zaman sunucular için?
İyide burası ultima online forumu ne tür mesajlar istiyorsun? Eğer bu kadar batıyorsa sana Dot uo nun bu kadar sevilmesi girmezsin bu başlığa olur biter, seni buraya zorla getiren nedir? Ben buraya arkadaş resim koyduğu için çok memnun oldum keşke oynama fırsatım olsa bende girsem diyorum görünce. İlla istemiyorsan şikayet et ama boşa yani forum kurallarına tamamen uygun bir şekilde davranılıyor. Sunucunun forumlarına koyması sadece sunucuda oynayan kişilere göstermesi olur, buraya koyması kendisinin de dediği gibi oynayan/oynamayan herkesin görmesi demek ve zannedersem bu oynamayanların görmesi kısmı seni rahatsız ediyor.
Not: Resimde dull copper setli long swordlu sıradan deri setli actiona çıkan playerları görmek gerçekten insanı memnun ediyor

Tekrar başarılar DOT.