Vay arkadaş türkiyenin en kalite sunucusu olunca eee tabi doğal olarak böyle karalamalar olacak.
Kell filan ömründe böyle kalite sunucu görmeyince ne yapacağını bilemiyor doğal olarak. Şirket olup dotu karalamaya çalışıyor ki bu da kabak (kell) gibi ortada.
O trojanlı dediğin connectorle sunucu açıldığından beri bir kere client göçmesi vb. sorun yaşamadım.Sunucuyu geçtim connectoru bile kıskanır hale geldiniz.
böyle bişey olsa zaten başka uo serverlarını engellerler usyi nie engellesin kaldıki engellese bile oynayan adama bi zararı yok siler connu girer usye çok mühimse, artı madem engelliyor biz nası burda bunları yazıyoruz :D engelliyse zaten oynayan kimse göremeyecek burdaki yazıları. bende çekeyim saçma sapan video nebulaya tıklayıp host dosyasından ayıpçı sitelerini cp/p yapayım engelliyo derim :S

Bu konu untoxier tarafından düzenlendi(2013-02-22 14:37, 12 yıl önce)
Silindi
Banned
0
KeLL kadar kıskanç ve içten pazarlıklı bir insan görmedim ben ömrü hayatımda.
Host dosyasında 127.0.0.1 ultima-strike.com şeklinde değişikliği bir kaç arkadaşımda daha oldu. Tek ihtimalde dotun connectoru. Adamların pclerinde herhangi bir program yok bir şey yok. Kasti olarak yapılan bir durum.

Cidden enteresan. Yuh artık yani.

Başkada lafım yok.

Videoda zaten her şeyi anlatıyor.

https://youtu.be/LGs6S92SGh8
Koskoca WOW un devi avatar dotu karalama peşinde. Her videoya inanıyon mu sen ?
Hayatımda U-S kadar kıskancın çamurcunun bir arada olduğu bir topluluk görmedim.Ne çekemediniz be 4 aylık sunucuyu.

İyi yapmışlar bu siteye girip milletin çamur iftira birbirini karalama şenliğini göstermek istememişler.Siz Dotla ilgili her başlığı sabote edin,kilitleyin hatta staffını buradan banlayın sonra Dot oyuncularına u-syi sansürledi diye ağlayın

Geçin bu işleri kıskançlığınızı yeteri kadar gösterip rezil oldunuz daha fazla yapıp kendinizi küçültmeyin
ratav@ : Koskoca WOW un devi avatar dotu karalama peşinde. Her videoya inanıyon mu sen ?

Birader videoyaya inanmama gerek yok. Aynı sorunu dotun connectorunu açtığımda bendede oldu. Gözümle gördüğüm bir şeyle karalama yapmıyorum. Gerçek bu yani. Kaldıramadığınız şeyler varsa ozaman buraya başlık açmıcaksınız :) Aradhell beyfendi banlanmış triplere girmiş çocuklar. Gerçekten komik durum :)

Dediler zaten dota giren koyun sürüsünün bilgisayardan çaktığı yok. Engelleyelim gitsin u-sye giremesinler didinip dursunlar dediler galiba.
ratav@ : Koskoca WOW un devi avatar dotu karalama peşinde. Her videoya inanıyon mu sen ?
Dediler zaten dota giren koyun sürüsünün bilgisayardan çaktığı yok. Engelleyelim gitsin u-sye giremesinler didinip dursunlar dediler galiba.

Karıştırdın heralde. Dotun map sistemini kopyalayıp millete kendim kodladım diyen kişi nelerden bahsediyor.
Onca karalamaya rağmen dot hala zirvede;

Bu konu ratav@ tarafından düzenlendi(2013-02-22 16:38, 12 yıl önce)
Onca karalamayı göremeyen onca insan, ne kadar vahim bir durum. Size gelip laf söyleyen olmadı hiç bir zaman. Yerinizde duramıyorsunuz ki. O dediğin karalamayı yapan başkaları. Hay ben o dotun mapınada başlatacaksın şimdi. Dotun mapıymış. Şuan konuştuğumuz konunun Dotun mapı benim mapım onun bunun mapıyla bir ilgisi yok. Vazifen olmadığı gibi gelipde Dot adınada konuşman ayrı bir olay zaten :) Azcık sen susta diğer çocuklar konuşsun yazık sana fake oğlu fake...

Bu konu Avatar tarafından düzenlendi(2013-02-22 18:04, 12 yıl önce)
Aslında fazla dillendirmek istemiyordum ama konu doğru. Fakat Aradhell değil sunucudan başka birisi kızgınlıkla yapmış daha sonra geri alındı. Sizden istediğim fazla saldırmamanız olur böyle şeyler.
Neophyte
26.6001
Konu nereye gidecek diye takip ediyorum ama tartışma çığrından çıkıyor. Kimsenin kimseyi bu kadar aşağılamaya hakkının olduğunu düşünmüyorum. Son mesajlar silinmiştir. Düşüncelerimizi dile getirirken, lütfen diğer forum kullanıcılarımızı da unutmayalım.
Sunucuya başarılar dilerim
Bence kitleyin konuyu gitsin arkadaş kendinizi yoruyorsunuz boşuna

Uğur kardeş kusura bakma da yanlış anladıysamda düzelt beni anladığım kadarı ile bağlantı programı içerisine hosts ayarları değiştiren birşey eklenmiş ki bunu sıradan sinirlenen bir insan yapabilrmi merak ediyorum o güncellemeyi bu adamların kendisi yapmıyormu bence bu US 'a bi hakarettir kimse kusura bakmasın bu konu KİLİTLENMELİ.
Aradhell niye banlandı ki
Legend : Bence kitleyin konuyu gitsin arkadaş kendinizi yoruyorsunuz boşuna

Uğur kardeş kusura bakma da yanlış anladıysamda düzelt beni anladığım kadarı ile bağlantı programı içerisine hosts ayarları değiştiren birşey eklenmiş ki bunu sıradan sinirlenen bir insan yapabilrmi merak ediyorum o güncellemeyi bu adamların kendisi yapmıyormu bence bu US 'a bi hakarettir kimse kusura bakmasın bu konu KİLİTLENMELİ.

Yapam kişi Firotun kendisidir. Başka birilerinin connectore müdehale etme gibi bir olanağının olması imkansız. Konuyu aydınlatıcı şekilde bilgilendirme yazmıştım fakat işlerine gelmediği için sildirttiler tabiki doğal olarak. Kullanıcılara belirtmeden kişilerin sistem dosyalarına müdahale etmek ne zamandan beri normal bir şeydir bende anlamadım gitti. Herneyse başarılar dot :P

serverda ph var mı acaba ?
Arkadaşlar kasıcakmış ben 3-4 gündür giremiyorum bilgilendirirsen sevinirim teşekkürler.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.