İbranice sistemi ile ilgili yazmayı unuttuğum bir kısım vardı onu düzeltmiş bulundum sayenizde teşekkür ederim.
Düzeltilen: İbranice sistemi için kudret yüzüğü şartının olduğunu yazmayı unutmuşum.
Neden Yahudilerin dilini kullanıyorsunuz ?
Yani ibranice ultima online mantığına uyan bir şey değil, arapça bile daha mantıklı ?
aslinda arapca guzel fikir @claude, daha once hic bi sunucuda gormedim.lakin ibranice yerine arapca ekleyebilirseniz fevkalade olur dusuncesindeyim.

in nox yerine el-zehir guzel olurdu :D
kal vas flam yerine ateş ya cehennem
summon daemon büyüsünde , disari ya zebani. fln ilginc olurdu :)
Hayır işin komik yani ibranice değil yani orada yazanlar ascii'den tutturmaya çalışmışlar ama hiç olmamış

Kanji daha mantıklı

Madem ki olay karşı taraf attığınız büyüyü anlamıcak ozaman büyü atarken

SDFSDFK SKDF DFK
SDFKSD DFK
SDFKSD SDKFSF

fln yazsın aynı şey :D
Sunucunuzda başarılar.
Ancak şöyle birşey var. Player senin kaç paralık vps aldığına bakmıyor bunu biliyorsundur :)

Yani 40 liralık vps'te alsan, 400 liralık vps'te alsan player için değişen birşey olmuyor. Oyundan aldığı zevke bakıyor sadece :)
Tekrar başarılar.
40 liralık vpsde 400 liralık dedicated'tan alacağın performansı alırsın zaten emulatörü düzgün config et profit işi bilmemezlik gerisi
İbranice sistemi ile ilgili açıklama yapmak istiyorum. Bu sistem bilirsiniz ki ilk çıktığında ibranice adında çıktı. Ben eleştirenleri anlayamıyorum. Eğer ki bu sistemin adını XYZce diye birşey koysaydım bu sefer adım gibi eminim ki yorumlar böyle olacaktı "haha ibranice sisteminin adını değiştirmiş XYZce diye koymuş. Milletin gözünü değişik isimlerle boyamaya çalışıyor." Sistemin isminin ibranice olması kullanılan her sunucuda böyle geçmesinden dolayıdır başka hiçbir sebebi yoktur. Sisteme gelince benim sevdiğim bir sistem ama çok kolay elde edilmemeliydi ki yüzük ile zorlaştırdık.

VPS ve fiyat ile ilgili gelen yorumlara cevap vermek istemiyorum.
İbranice kendi görüşüm son derece saçma bisey.. maksat karsısındakının ney attıgını bılmemesı ıcın yapılmıs bısey bana gore. önlemi yokmu var. ac journal ı yana bakarak devam pvp ye. yada bunu bılmeyen poı yedırene kadar clumsy poı clumsy poı atıcak her gordugu abuk sabuk yazıda. sadelikden yanayım bu konuda.
Team Speak 2 sunucusu ile oyuncuların aralarında rahatlıkla konuşabilmeleri sağlanmıştır.

Detaylı bilgi için: https://www.curveuo.net/ts.html
Silindi
Members
0
Sakın ola ki başlamayın arkadaşlar emeğinize yazık syrinx açmış serverı kafasına göre soru sorup binek dağıtıyor, britain içine mid atıyor tamelesinle diye kafasına göre işler bir kaç aile kendi arkadaşı falan filan en nihayetinde emek harcamaya değmeyecek, uzun ömürlü olamayacak ve kısa zamanda kapanacak bir server hiç başlamayın yada başladıysanız benim gibi bırakın emeklerinizi boşa harcamayın
Sanıyorum sunucu sahibisiniz veya sunucunuza player çekmek için her türlü şeyi yapabilecek karakterde bir insansınız. Syrinx dediğiniz yetkilinin .add yetkisi bile yok ve sunucunun sahibi de benim (Nmeron). Lütfen bir iftira atmadan önce birşeyleri araştırın. Bir de çok merak ettim uzun soluklu olup olmayacağına nasıl karar veriyorsunuz siz :) Her ne kadar objektif olmasada yorumunuz için teşekkürler.
Silindi
Members
0
arkadaşım orada oyuncuydum ben adam bugün mid attı britainin ortasına, sonra soru sorup bilene desert forest falan dağıttı kafasına göre benim gördüklerim bnunlar. başka serverımda yok, adam çekmek gibi bir amacımda yok, böyle başlayan serverlar yok olmaya mahkum oldukları için kısa ömürlü olduğunu yazdım. çok merak ediyorsan neler yaptıklarını açar loglarına bakarsın, bişeylerden haberin yoksa o senin problemin he illaki iftira attığımı düşünüyorsan gir oyunda jaile bak saçmalıyorsun serverın ömrünü azaltıyorsun diye adama mesaj attığım için karakteri jaile attı. neyse uzatmanın anlamı yok bakar görürsün, oyuna başlaycaklara önerimse tekrar aynı kesinlikle başlamamaları. ayrıca syrinx in yanında admin, owner yazıyor o yüzden sahibidir dedim.
Hapisde şuan 1 adet hatalı page 1 adet de bug abuseden yatan kişi var. Bug abuseden yatan kişi apprentice archer. Sanıyorum bu kişi sizdiniz bi gezmek için girdiniz o arada add yetkisi olmayan syrinx britain bankada herkesin gözü önünde ostardlar çıkarıyordu ve edit basıyordu. sunucuda benim dışımda kimsenin title'i bulunmamakta (nedeni ise yanında seer yazdığında resmen milletin alay konusu oluyordu oyuncular üst yetkili çağır gibisinden sözler sarfediyordu). Sözleriniz o kadar tutarsız ki eminim sunucuya daha önce adımınızı bile atmadınız. Lütfen başka yere gidin artık yorum yazmayın. Sanyorum gerekli açıklama yapıldı ve söylediğiniz herşeyin yalan olduğu ortaya çıktı.

Bu konu Furky! tarafından düzenlendi(2012-05-26 13:49, 12 yıl önce)
Silindi
Members
0
ya ne kadar saçma sapan yaklaşıyorsun işte aynı muhabbet. oyundaki diğer hatalı pageden jail yiyen çarbenimki gm fisher adı balıkci diğer çarım serpantes girersin bakarsın. saçmaladığınızı loglardan görün ve iftira atmadan adam gibi yapın işinizi
hayır gerekli açıklama yapılmadı tamer 100 çarım var oyunda arkadaşım öyle bi bakıp çıkıcam diye bişey yok silmezsen tame listesinde güncellemeler kısmında kaç tame yaptığımıda görürsün. diğer playerlar da oradaydı olay da2 gün önce gündüz cereyan etti gir loglarına bak bilip bilmeden konuşmadan önce.
ARKADAŞLAR SAKIN OLA Kİ BAŞLAMAYIN TEKRARDAN SÖYLÜYORUM EMEKLERİNİZE YAZIK ETMEYİN....

Bu konu deferens tarafından düzenlendi(2012-05-26 16:24, 12 yıl önce)
Evet dediğinizi sadece siz görmüşsünüz galiba başka hiçbir playerdan şikayet yok. add yetkisi olmayan kişinin ostard çıkardığını savunmaya devam ediyorsunuz hala. Emin olun aşağıdaki resimde gördüğünüz emeği bırak edit ile heba etmeyi o sunucu için yapılacak en ufak kötülüğü yapanı bile barındırtmam. Bundan emin olabilirsin. Rica ediyorum bu şekilde gereksiz yorumlarınızı özel mesajdan bildirin konunun olmayan bir olay yüzünden daha fazla kirlenmesini istemiyorum. Teşekkür ederim.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.