Arkadaşım daha önce sunucu açtın mı bilmiyorum ama bu işin planı programı vardır. Herkesin bir iş bölümü, görevi vardır. Ben bunun kod bölümündeyim. Boşta isem zaten page bakarım ama genelde diğer arkadaşlar page bakar, sorunları bana sosyal medya aracılığı ile bildirir. Bizim de işimiz gücümüz var 7/24 page bakıp sizlerin karşısında olamayız.
Bu arada bunlar admin panelden resimler fake, bot vs şeylerine karşılık. İsteyen olursa video şeklinde tüm oyuncuları da gezebilirim. Online oyuncuları sitemizden kaldırmamın sebebi yaşadığımız scriptsel bir sıkıntıydı ve tamamen aklımdan çıkmış. Aktif ettim sunucu restart olduktan sonra artık siteye yazacak oyuncular.
UOplayer sitesindeki oyuncu sayımızın öyle olmasının tek sebebi var o da sahiplerinin işgüzarlığı. Parayı alana kadar kral gibi muamele oldu ama sitede oyuncu sayımın yanlış gösterildiğini söyledim tatildeyiz dediler kaldı. Zaten anlarsınız ki oyuncu sayısı ne zaman baksanız 8'de idi.
ben
‎17‎:‎24 Efe‏
Sizin sitedeki bizim server neden takılı kalıyor
Sürekli‏
İstatistik‏
‎Çarşamba
Efe Tatar
‎01‎:‎37 dostum anlayadımda bakıcam o soruna‏
ben
‎03‎:‎11 Ne zaman bakarsın‏
‎Cuma
ben
‎13‎:‎29 Efe Gürsel geldi mi artık‏
‎18‎:‎18 ??‏
bugün
ben
‎18‎:‎13 efecim bi bakıver artık‏
Çakallık çukallıkla işimiz yok şükür. Yazan ne ise odur. Yalanla kim nereye geldi de ben gelecem.
Resimler:
Bu konu Nmeron tarafından düzenlendi(2014-08-04 20:16, 10 yıl önce)