Armor İgnore : Rakibinizin zayıf tarafını bularak onun armor’unu hiçe saymanızı ve ilave hasar almasını sağlar.
Bu Bonusu sadece Fencing veya Mace Fighting Skill’iniz 98.00 ve Tactics skill’iniz 98.00 üzeri ise kullanabilirsiniz.
Bleeding : Rakibinizin vücudunda ölümcül yara açmanızı sağlar. Bu hasarı alan rakibinizin hitsi her 6 saniyede bir düşüş gösterir.
Bleeding Bonusunu sadece Swordmanship ve Tactics skill’iniz 98.00 üzeri ise kullanabilirsiniz.
Disarm : Wrestling yeteneğine sahip oyuncuların rakiplerinin ellerinde tuttukları silahları çantalarında düşürme yetenekleridir. Çantaya düşen silahın şarjı silinir.
Disarm Bonusu için oyun içerisinde .disarm yazmanız gerekmektedir. Wrestling yeteneğiniz 98.00 ve üzeri olamalıdır.
Evaluating Intelligence : Magery ve Evaluating İntelligence skilleriniz 100 ise bu bonusu kullanabilirsiniz. Sistem otomatik olarak çalışmaktadır bir komut yazmanız gerekmez. Rakibinize fazladan büyüsel hasar vermenizi sağlar.
Meditation : Eğer Medidation skill’iniz 100 ise attığınız büyülerin tükettiği mana oranı %50 oranda düşer. Bir komut yazmanız gerekmez Sistem otomatik olarak çalışmaktadır.
Paradarbe : Rakibinizi belirli bir süre hareketsiz kılarsınız. Bu süre içinde herhangi bir hasar alan rakip paradarbe durumundan çıkar. Fencing karakterlere ait bir bonustur. Herhangibir komut yazmanız gerekmez sistem otomatik olarak çalışır.
Fencing ve Tactics Skill’iniz 98.00 veya üzeri ise bu bonustan yararlanırsınız.
Dismount : Tek el silahlara (Bardiche Halberd spear black staff) ait bir bonustur. Rakibiniz eğer binek üzerinde ise bineğinden düşebilir.
Bu bonus için herhangibir komut yazmanız gerekmez sistem otomatik çalışır.
Set Parçalama : Tek el mace fighting silahlarının özelliğidir.Rakibinizin zırhına %10 ihtimalle random olarak hasar verecektir.
Mace Fighting yeteneğinizin 98.00 ve üzeri olması gerekmektedir. Sistem otomatik olarak çalışır herhangibir komut yazmanıza gerek yoktur.
Stam Shoot : Rakibinizin Stam’ını belirli bir oranda düşüren bonustur. Tüm Mace Fighting class’ına ait silahlar stam düşürebilirler.
Sistem otomatik olarak çalışmaktadır herhangibir komut yazmanıza gerek yoktur.
Stun : Wresling yeteneğine sahip oyuncuların kullanabilecekleri bir bonustur ( Arms Lore da gereklidir.). Rakibinizi belirli bir saniye hareketsiz bırakır bu süre içerisinde rakibiniz ilave bir hasar alırsa stun etkisi bozulur .stun komutu ile sistemi aktif edebilirsiniz.
Sistemler
Pin Sistemi[spoiler=Pin]
Pazar Vendor Sistemi
Aile Sistemi
Duello Sistemi
Ev Sistemi
Görev Sistemi
Havale Sistemi
Hazine Sistemi
HH Sistemi
Müzayede Sistemi
Şehir Kuşatma Sistemi
Deniz Ticaret Sistemi
clothing = Magincia docks
potion = Docks
leather = Serpent's Hold
food raw = Docks
jewelry = Moonglow
Eşya Transfer Sistemi
[/spoiler] Eşyalar
Robeler
[spoiler=Robeler]
Energy Robe
clumsy, feebleemind, weaken, energy bolt
Fire Robe
magic arrow, fire ball, fire field, explosion, flame strike, meteor swarm
Earth Robe
poison, poison field, earthquake
Ice Robe
paralyze, paralyze field, dispel, mass dispel (Night Sight, Reactive Armor, Protection koruma büyülerini sağlar.
Combat skill'i olanlar robeleri kullanamaz.
Dragonic Set
Dragonic set giyen kişiye 58 armor vermektedir. Her bir parçasını yapabilmek için 1 power of dragon kristali ve 100 dragon derisi gerekmektedir. Gerekli materyaller dragonlarda bulunmaktadır. Kullanımı;
Dragon of Power kristaline çift tıkladığınızda eşyaları listeleyen menü karşınıza çıkacaktır.
Boyalar
Sadece Carpenter karakterlerin yapabildikleri özel boyalardır. Sunucuda 16 çeşit rare , leather ve furniture dye bulunmaktadır. Her üç boya da “20” Kullanımlıktır.
Rare Dye (Kumaş Boyası) yapımı için : 20 “Deamon Blood” ve 20 Log gerekiyor.
Leather Dye (Deri Boyası) yapımı için 30 ” Deamon Blood” ve 20 Log gerekiyor.
Furniture Dye (Mobilya Boyası) yapımı için 40 ” Deamon Blood” ve 20 Log gerekiyor.
Not: Deamon Blood world üzerineki Balron,Deamon Knight ve Deamon lardan çıkmaktadır.
Kumaş Deri ve Mobilya Boyaları
Kumaş, Deri ve Mobilya Boyaları
Her bir boyanın 50 adet kullanım hakkı vardır. Bu hakkı doldurdugunuzda bir daha o boyayı kullanamazsınız. Yapımı için 98,1 Carpentry skilline ihtiyacınız var. Bununla birlikte odun ve blood vialda gerekmektedir. Blood vialları, Blood Elemet, Daemon ve Daemon Knight npclerinden elde edebilirsiniz.
Kumaş Boyası;
Yanlızca kumaş eşyalarınızı boyayabilmenizi sağlar. Standart boya renklerden farklıdırlar. (20 log-20 blood vial)
Deri Boyası;
Deri eşyalarınızı boyayabilmenizi sağlar ve standart renklerden farklıdır. (20 log-30 blood vial)
Mobilya Boyası;
Mobilyalarınızı boyayabilmenizi sağlar ve standart renklerden farklıdır. (20 log-40 blood vial)
[/spoiler]
Bu konu Qnd tarafından düzenlendi(2012-06-16 00:02, 12 yıl önce)
Ne biliyim ben mesela elimde erador uo pack'i var biraz ordan biraz nebula ocak biraz andoria pack fln çala çırpa açtım sunucuyu gidipte orjinal sistem demedim yazdım çalıntı scplerdir diye.
merak ettim qnd hocamızda benim gibi mi yapıyor diye.
Hep şunu merak etmişimdir. Varolan ve paylaşılmış scriptleri, neden 0'dan yazma gereği duysunlar? Şu sebepten soruyorum ki, apple iphone 4'ü çıkartıyor ve başka bir firmada, iphone 4 ile aynı olan şeyi, myphone 4 olarak tanıtıyor. Yani demek istediğim şey, neden varolan bir scripti kendi sunucuna düzenlemek yerine, sıfırdan yazasın ki? Çünkü sonuçta aynı şey çıkacak, birşey değişmeyecek. Diğer türlü sadece zaman kaybı oluyor..
Neyse asıl başlığımıza gelirsek; başarılar dilerim.
Ben kendi serverimin konusunda dedim ki, hazır script packlerden scirptleri alıp bi sunucu açtım.
Hemen herkes HaHa noob Bebe ezik Xd diye rage atmaya başladı.
E ben script niye yazayım ki, başkaları yazmış ben kullanıyorum.
Mesela jhelom uo açtıgım sunucu andoria script pack ile aynı neredeyse biraz nebula biraz pyramid biraz ordan biraz burdan çaldım çırptım koydum server.