Blade Of The Immortals

Makine Bilgileri;
Intel i5 3470
16 GB DDR3 Ram
1 Gbit Network Uplink
Windows
5000 GB Trafik Kotası
Türkiye/N
100mbit Bağlantı

Sunucu Hız Testi;

Sunucu Özellikleri ;
Emulator: Sphere
Version: 0.56b
Tür:PVP
Stat Cap: 300
Önerilen Ultima Sürümü : Mondain s Lagency
Connector: Dronnector

Web Yönlendirmeleri;
Web Sayfası
Dosyalar
Alanlar
Binekler
Forum

Sistem;
Party Dungeon Sistem
Şifreli Kasa
Binek Bilgi Sistemi
Para Çeviri
Online Reward Sistemi
Binek Resurrection Sistemi
Guild Haber
Pin Sistemi
İbranice Sistemi
Çok Değerli Hazine
Kelle Sallandırma Sistemi
Ev Sistemi
Kumbara Sistemi
Safe Single Raid
Aile Sistemi

Konu başlığında eksikler olabilir. Bunun için sizlerden hoşgörünüzü talep ediyoruz. Boti Pvp test aşamasında açılmıştır. 2 gün sürecek test döneminde kazanılan eşyalar silinmeyecektir. Dosyalar bölümünden bağlantı programını bilgisayarınıza kurmanız yeterli olacaktır. İlk girişte oluşturacağınız şifre ve üyelik ismi dogrultusunda aktif edilecektir. Üyeliğinizi garanti altına almak amacıyla mail kaydı yaptırmanız gerekmektedir. Bunun için hesap işlemleri bölümüne bi göz atınız. Forumlar ve sistemler hakkında bilgi alabilmek için kayıt olmanız gerekmektedir.

İlginize teşekkür eder iyi oyunlar dileriz.
Yeni bi üyelik oluşturulamadığı için başka bir üyelik kullanılmıştır

Bu konu cemhak tarafından düzenlendi(2015-02-17 12:04, 10 yıl önce)
başarılar
Başarılar.
başarılar
Bağlantı programında oluşan bir kaç aksilikten dolayı yeniden upload edilmiştir. Sizden ricamız eski indirdiğiniz dosyayı silip yerine yenisin indirmenizdir. Kurulum yapıldıktan sonra oyuna başlayabilirsiniz. İlginize teşekkürler.
Awe Elhamra Noxier başarı dilekleriniz için teşekkür ederim

İndir
Mail&skype destek : [email protected]

Bu konu cemhak tarafından düzenlendi(2015-01-21 14:49, 10 yıl önce)
severek oynuyoruz tebrikler. :yes
Başarılar dilerim.
zepzone iyi dileklerin için teşekkürler.

Merhabalar;
Her gün saat 18:00'de Quest yapılamaktadır.
Gün içerisinde etkinlikler düzenli olarak yapılmaya başlanmıştır.

Kale Bilgilendirme,
Kaleler sahiplerini buluyor!
Delucia üzerinde bulunan ' Rose Kale ' civarına konumlandırılmış kale devirleri başlamıştır.
Yapılacak olan kale savaşlarında kaleler sahiplerini bulmaktadır.
Harita üzerinde 7 adet kale mevcuttur. Bunlardan en değerli olanı ' Rose Kale ''dir.
Kalelere sahip guild dışında giriş yasaklanmıştır.
Savaş esnasında kale kapıları açılacaktır.
'Rose Kale' sahibi guild ' sTs ' olmuştur.
6 kule sahibini beklemektedir.

Action Alanı;
Action alanı ' Britain ' yerine ' Moonglow ' olarak değişim yapılmıştır.

1 vs 1 Pvp;
Bugün akşam saat 20:00'de ilk pvp turnuvası yapılacaktır.
Tüm oyuncularımızı ve bize yeni katılacakları bekliyoruz.

Connectorde yaşanan sıkıntılar;
Dosyaları indirip kurulum hatası alan oyuncularımız
Eğer dosya hatası alıyorsanız antivirüs programı ayarlarını gözden geçiriniz.
Eğerki MB sitedeki boyutuyla uyuşmuyor ise yüklenme sırasında oluşan bir arıza sebebiyle connector düzgün indirilmemiş demektir. Lutfen silip tekrar yükleniz. Yada Rarlı dosya içerisindeki kurulum dosyasını masaustune cıkartıp kurulumu yapabilirsiniz.
Saygılarımızla Boti Staff

Client
Komutlar
Başarılar dilerim, ama sizi özgün ve iyi bir sunucu yapan, diğerlerinden ayıran bir özelliğiniz yok dışardan gördüğüm kadarıyla.
Teşekkür ederim başarılar dileğin için bilgiler tam guncel değil sitede güncelenecektir. Sunucu ziyaret ederseniz keyif alıcağınıız tahmin ediyorum.
Ayıran özelliklerimiz var tabikide. Girip görmenizi tavsiye ederim.
1.ci ayını yeni doldur sayılır.
Stabil hale gelecektir.
En kısa zamanda güncellenecektir.
Başarılar dilerim kardeşim
cemhak : Teşekkür ederim başarılar dileğin için bilgiler tam guncel değil sitede güncelenecektir. Sunucu ziyaret ederseniz keyif alıcağınıız tahmin ediyorum.
Ayıran özelliklerimiz var tabikide. Girip görmenizi tavsiye ederim.
1.ci ayını yeni doldur sayılır.
Stabil hale gelecektir.
En kısa zamanda güncellenecektir.

Mümkün olan en kısa sürede ziyaret edeceğim sunucuyu tekrar başarılar dilerim.
Merhabalar ;

Binekler
Alanlar
Komutlar
Kısayol Hemen baglan
Bilgilendirme

Tüm içerikler yenilenmiştir. Detaylı bilgilendirme yapılmıştır.
Sunucu stabil hale getirilmiştir.

Hepinizi aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Boti Staff
Açık konuşmak gerekirse google.com girip başka bir firmaya ait banner logo ve isimi kullanarak yanlış yaptınız diyebilirim , neden kendi düşüncelerinizi öne sürerek daha farklı bir isimle açmadınız yada neden kopya çektiniz anlayamadım?

Bknz : Düşünce Özgürlüğü.

Bknz : Fikir ve bilim güzel sanatlar yazılımcısı
Blade Of The Immortals
başka bi firma değil düşünceniz tamamen hatalı bahsettiğiniz konu hakkında size biraz bilgi verebilirim. Bu bir wordpress sitesidir hazır bir template'dir. Satın alınmış bir temlpatedir. Siz bunu satın alırken her hakkıyla satın alıyorsunuz. O yuzden herhangi bir ozentilik yapmıyorsunuz yani aldığınız şeyin sahibi oluyorsunuz. Bu dediğiniz herhangi bi firma değildir. Gamesitetemplates herzaman satış yapan bir sitedir. Site adminleri ile mail yoluyla genellikle hergün mesajlaşıyorum ve bilgi alıyorum. Saolsunlar her konuda yardımcı oluyorlar. Hiç bi zamanda bi tepki almadım. Eğer siteyi biraz daha incelersen template fiyatlarını gorebilirsin.

Sunucumuz 1.ci ayını tamamlamıştır. Tabikide ufak tefek eksikler olucaktır. Zaten siz destek olmak isteseydiniz buraya yorum yapmak yerine oyuna girip oyunda isteklerinizi dileklerinizi belirtebilirdiniz. Yinede teşekkür ederim ben sizi kırmak için bişey solemiyorum. Ama her geçen gün eksiklerimizi tamamlıyoruz yerimizde saymıyoruz. Bunun için hiç bi rahatsızlıkta duymuyoruz. Biz sizi yinede aramızda görmekten mutluluk duyarız kale savaşlarımız bugun başlayacak çünkü bugun guild kurulumları aktif edildi. Hangi içeriğin yenilenmesini istiyorsunuz belirtirseniz sevinirim.

1.ci ay kutlamaları bugun gün içerisinde bir çok etkinlikle yapılacaktır.
Hepinizi aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Teşekkürler.

Boti Staff

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.