Patrick :
XRYoNs :
Burdaki yorumlara bakarak bu serveri begendim ve uzun süreden sonra tekrar ultimaya dönmeye karar verdim.Anlaşılan çok yanlış bir serverda dönüş yapmışım.İsmini vermek istemedigim bir Staff Member gözümün önünde player a villa verdi.Üstüne sistemlerde yazan(balıkcı şehrinde oyuncular birbirine dalabilir) açıklaması ve 4 5 gün boyunca fisher karakterimin 10 15 kez ölmesinden sonra aynı olayı ben yapayım dedim.1 playerlaa gemi içinde kapıştıkdan ve onu öldürdükten 10 saniye sonra aynı yetkili arkadaş gelip sorgusuz sualsiz stone etti.Playerları başına topladı ve bankamı açarak içindeki(sözde onları lootlamışım) itemleri dagıtarak eksik olan şeyleri sorup tek tek bu oyunculara verdi.Bu esnada playerların dalgacı ve argolu sözlerine stone halde seyirci kaldım.Sonra beni denizdeki gemiye alarak stonemi açtı ve çocuk,mal,oyunu banamı ögretiyosun gibi cümleler kullandıktan sonra tekrar stone ederek banladı.Olayla ilgili 1 kelime bile yazamadım.Bu kadar argo,bilgisiz ve ingame karışan yetkilinin oldugu serverda ne kadar edit var merak ettim.Aynı konuyu ownera msj olarak attım ve forumda da yazdım büyük ihtimal silinicek.Umarım bu servera başlicaklar bunları okuyup başlar.İnsanların emeklerine yazık...
Bahsi geçen yetkili benim sanırım 
Forumlardada belirttiğim için, bana kural olarak gösterdiğiniz kural listesi balık şehrine ait. Sizin bulunduğunuz ve olayları yaşadığınız bölge'de young city, dolayısıyla kendi bünyenizde ürettiğiniz kural dizisine göre hareket ettiğiniz için bu şekilde bir sonuca varıldı. Üstelik hiç bir zaman kendi başımıza in-game karışımı yapan insanlar değiliz. Olay esnasında bir yöneticim oradaymış, durumu farkedip izlemeye almış fakat yetki yetersizliğinden dolayı işlem yapamadığı için yardım çağrısında bulunanca olayla ben ilgilendim. Size hiç bir şekilde tutupta hareket ve rencide edici sözler sarfettiğimi zannetmiyorum. Alınmayın ama Ultima Online oyunu sayesinde sizinle zorunlu olarak muhattab oluyorum. Aksi halde sizin gibi olayları kendi lehine abartı bir şekilde çevirip, çeşitli platformlarda bunu propaganda haline getiren bir insanla oturup bir sözcük bile etmem. Tüm bu koşullara baktığımız zamanda size hakaret etmem için bir kıvılcım dahi göremiyorum 
Bilinçsiz ve bilgisiz olarak yakıştırdığınız iltifatlar içinde ayriyetten teşekkür ederim. Bu işi yıllardır yapmama rağmen kalkıpta sizinle sidik yarışına gireceğimide aklınızdan çevirmeniz hata olmuş.
Dipnot: Bu arada forumlardaki başlığınızı silmedim, bütün oyuncularımız olayları objektif bir şekilde değerlendirme hakkına sahiplerdir. Daha açık olmak gerekirse eğer, konuda biz haklı olduğumuz için ve sizin hatalı olmanıza rağmen bu tip bir çıkışla gösterdiğiniz 'bastırılmış karakteristik özellikleri dışa vuruş' adı altındaki ergen propagandanızla mutlu olmaları içinde silmemiş olabilirim.
Genede bu mesajımda bir hakaret veya rencide edici bir kelime varsa onun için özür dilerim.
Herşeyi kendi gözünden çok güzel açıklamışsın.Bu işi yıllardır yapman birşeyleri kanıtlamaz.Anlattıgım olayda 1 gram abartma yoktur.Olayı yetkisi olmayan bir arkadaşın izledigini söylüyorsunuz.Eger izliyor olsaydı sizi çok önceden çagırırdı çünkü alanda summon edilmiş birden çok bug da kalmış mob vardı.Çeşitli yalanlarla kendinizi haklı çıkarmaya çalışmayın.Benim o alanda 1 haftada fisher karakterim 10-15 kez öldü.Ne zamanda gitsem ya birileri kesiliyor ya da her gemi ceset oluyor.1 haftadır kimseye birşey olmadı da ben arkadaşını kesincemi sorun oldu.Ayrıca gelip bana 10 ayrı kişiyi kestigimden bahsediyorsunuz ve yetkisiz bir arkadaş izlemeye almış diyorsunuz dedikleriniz bile tutmuyor birbiriyle zaten oyuna giriş saatime dakikalarıma bakarsanız 1 dakikada 10 kişiyi öldüremiyecegimi görürsünüz görmek isterseniz.Oyuna girdim gemiyi kurdum turn left yapınca diger gemiyle birleşti.Bende o gemiye girince fisheri macroda olan mage arkadaş gemiye direk girip 5 tane atı çıkarark üstüme yolladı tabiki kesicegim onuda fisher charınıda.Onları kestikden 1 dakika sonra siz direk gelip artistlik yapıp stone ettiniz.
Şimdi ben bu karakteri silsemmi yoksa direk banlasammı ?
Beni dinlicekmisiniz ? Tekrar stone edilirim
Yok yok en iyisi jaile atayım seni hadi güle güle...