Alysa Pvp bugün (04.03.2015 tarihinde) saat 21.00'da açılıyor.
Sunucumuz 56b emülatör üzerine inşa edilmiş bir PvP sunucusudur. Maksimum statü 225, yetenek puanı sınırı ise 800.0 olarak belirlenmiştir. Bağlantı programı olarak ise UO Soft programını kullanıyoruz. Bu sayede fps client ile birlikte hilesiz bir oyun deneyimini sizlere sunuyor olacağız.
Mevcut konjonktür karakter gelişimi sürecini zorlaştırmamızı engelliyor fakat bu durum sunucu ömrünün kısa olacağı veya her oyuncunun bankasında sonsuza kadar yetecek eşyalar barındıracağı anlamına gelmiyor. Elde edeceğiniz ganimetleri hassas bir şekilde ayarladığımıza inanıyorum.
Her karakter sınıfının birbirleri ile baş edebileceği bir savaş dinamiği oluşturmaya çalıştık lakin sürecin bu konuda bize doğru olan yolu göstereceğine inanıyorum.
Başlıca; Ekipman Yükseltme, Element Yükleme, Silah Bonus Ekleme, Otomatik Av Sistemi, Otomatik Balık Avı, Savaş Pasosu ve Lonca Bayrak Savaşı sistemlerinin bizi tercih etmenizi sağlayacağı fikrindeyiz. Tabii ki bu tercih için sadece sistemler yeterli değil. Oyun dinamiği ve mantığı, yönetim şekli ve market(donate) sisteminin öde ve kazan stratejisine dayanmaması da önemli.
Şimdilik bu girizgahı daha fazla uzatmak istemiyorum. Konuyu ara ara güncelleyerek hem tanıtımı hem de vizyonumuzu sizlere daha açık bir şekilde aktarmaya çalışacağım.
Oyuncu Rehberi ve Genel Bakış
Ekipman Yükseltme Sistemi
Elemental Yükleme Sistemi
Bonus Ekleme Sistemi
Binek Gelişimi Sistemleri
Ödül Puanı Sistemleri
Baskın (Raid) Sistemleri
Alan Patronu Sistemi
Diğer Sistemler
Değerli Eşyalar
Otomatik Av Sistemi
Otomatik Balık Av Sistemi
Savaş Pasosu(Görev) Sistemi
Kutsama(Kanat) Sistemi
Lonca Bayrak Savaşı Sistemi
Ön gösterimin sonuna geldik. Dediğim gibi konuyu ara ara güncelleyerek daha detaylı bilgiler ile daha estetik bir konu haline getireceğim. Vakit ayırıp Alysa Pvp'yi incelediğiniz için teşekkür ederim. Hepinizi aramızda görmek dileği ile.
Dip not; eski konunun başlığını nasıl değiştireceğimi bulamadığım için sunucunun aktif olduğunu belirtebilmek için tekrar konu açmak durumunda kaldım.
@Arizone
İlginiz için teşekkürler, Umarım hala bizimlesinizdir. Fikirlerinizi ve olumlu veya olumsuz her türlü eleştirinizi bizimle paylaşmayı isterim. Gelişelim ve birlikte ilerleyelim.
Yeni bir sistem ekledik, artık Panda sizin en yakın dostunuz olacak çünkü artık zindan bölgelerinde öldürdüğünüz yaratıkları teker teker yağmalamak ve yaratık av puanına çevirmenize gerek kalmayacak. Panda sizin yerinize otomatik olarak cesetleri yağmalıyor olacak.
Ayrıca Otomatik Balık Avı ile Otomatik Zindan Avı'nın yanında bir de Otomatik Madencilik sistemi de ekliyoruz. Bilgisayar başında olmadığınız zamanlarda açabileceğiniz maksimum client sayısı olan 3 client ile sunucuya bağlanarak Otomatik Av sistemlerinin hepsini kullanabilirsiniz.
Ayrıca Otomatik Balık Avı ile Otomatik Zindan Avı'nın yanında bir de Otomatik Madencilik sistemi de ekliyoruz burada. Bilgisayar başında olmadığınız zamanlarda açabileceğiniz maksimum client sayısı olan 3 client ile sunucuya bağlanarak Otomatik Av sistemlerinin hepsini kullanabilirsiniz.
Otomatik kaynak çıkarma ve balıkçılık harika