Vanq +1
Flam'ı da tanıyan tanır yıllardır uo oynarım 1999 yılından beri yani ama geçen sene bırakana kadar hayatımdan hayat yedi. Kızlarla yalnızca jinekolojik ve psikolojik gözlem amaçlı çıkıyordum resmen. Fikir, akıl, a$k hayat felsefesi gibi insanın ruhunun ihtiyacı olan olgularla alakam yoktu resmen artık. Çünkü UO ruhumu öldürmü$tü. Türkiye 1802.'si olan bir adamdan zar zor EA'dan eski sistemle 316 puan yapabilen bir adam olup çıkıverdim. Üç sene universite okudum. Üniversite hayatımı bitirdim resmen. Geçen sene UO yu bırakmamla hayatıma resmen An nox etkisi oldu. $imdi üniversite sınavına yeniden girdim dört gün çalı$tım sadece ve istanbul üniversitesini kazandım(ma$allah diyin la

). Uzun süredir hayatımda olan biri var. Anlayacağınız her zaman söylediğim $ekilde ifade etmek gerekirse;
"-Tanı$alım. Ben en iyi."
Evet $imdi kralım anlayacağınız. Sallayın UO falan. Ayrıca eğer oynayacaksanız bile sakın pvp serverlarında oynamayın. Açın bir server kasın yava$ yava$. Çünkü $imdi arada onu yapıyorum. Bir df char kastım bir serverda. Kasıyorum arada bir. Bazen dü$ürüyorum kral item veya arti. O zaman çıkıp lunada gariban ama bilgili olduğuna karar verdiğim birine hediye ediyorum

Evet benimle aynı serverda oynuyoırsanız ve iyi bir çocuk olursanız siz de $irinleri görebilersiniz lol