Vazgecildi.

Bu konu erkanilter tarafından düzenlendi(2013-11-18 01:03, 11 yıl önce)
Açta oynayalım
Önce sakin ol bence diğer konuyu sil istersen bu zamanda çok zor bulursun istediğin şeyleri söyliyim ama genede başarılar
1-Sunucu açacaksan oyuna görevli alma ,zaten sen iyiysen sunucuda görevliye ihtiyaç kalmaz.
2.Toplama scriptlerle açma gerek yok olmuyor .
3.Senden sunucuna saldırırım para ver diyen olursa ver haracını yedir burası türkiye parasız iş olmaz.
4-Elinde projesi hazır olan adama bulaşma ,proje adamın günümüzde akıllı arkadaşlar scripte 2 kod ekliyerek 1 sn de senin bütün emeğini siler.
5.Yaşı küçük insanlarla çalışma 18 felan hikaye 18 yaş bir iş için makul bir yaş değil doğru kararlar alınabilecek egolarını 0 lamış insanlara yönel.
6.İyi bir hosting bul server bir sebebden offline oldugunda hemen müdahele etme şansın olsun,ucuz diye beyaz font üstüne yapılmış linkleri çalışmayan hostlardan uzak dur :)
7.Bu kadar emek harcama ,kendin yurtdışı lokasyonlu kalabalık sunucularda oyna hatta ultima oynama kaybedeceğin parayı başka hobiye yatır.Radyo alıcılı ucak helicopter uçur,Atış için tüfek al, balık tut,koleksiyon yap hayırlı işlere zamanını paranı harca

Daha çok şey sayarımda can sıkıntısına bu kadar oldu .Kolay gelsin ,sen yinede bence 1 defa daha düşün, ne ve kimin için en pahalı şeyi zamanımı harcayacağım diye kendini sorgula
İlgin ve tavsiyelerin için teşekkür ederim dikkate alacağımdan emin olabilirsin.
U-S puan 0.1. neden güvenelim kardeşim sana? kimsin sen? 3 paragraf ile kendini tanıtmaya çalışmışsın ama o işler o kadar kolay değil. Fake hesap açıp yeni bir başlangıç yapamazsın. İş yapa yapa tanışma olayına da karşıyım. Birçok defa hayal kırıklığına uğradım çünkü.
Fake hesap actıgımımı düşünüyorsun sen benim ? Nerden vardın bu sonuca bunuda cok merak ettim ? Daha önceki hesabımı 2005 yada 2006 da almıstım o zaman kullanıdıgım mail adresini bile hatırlamıorm yıllar var arada. Ayrıca senin bana güvenmeye ihtiyacın oldugu kadar benimde sana güvenmeye ihtiyacım var ve bu güveni bana senin U-S puanın saglamıyor, senin ultima strike forumlarında cok aktif olman yada iyi bir puan yapmıs olman beni dolandırmayacagın anlamına gelmez. Benim puanımın olmamasıda seni dolandıracagım anlamına gelmez ama düşüncene saygım var. Varsa güven sağlayacak bir tanışma yolun buyur o yoldan bahset uygunsa o şekilde tanışalım seninle.
dw4yne ?
bu işler öyle dediğin şekilde olmuyor.sonrasında dilin yanar.hem maddi açıdan güvenin yoksa kendine hiç açma bence sunucuyu.elinde olan paraya da yazık olur.özelden ulaşırsan oynayabilecegin nadir ve güzel serverlardan birisinin ismini verebilirim sana.ama en iyisi sen bu fikirden vazgeç.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.