Silindi
Merhaba

Ultima strike da staflık deneyimi ve ultima bilgisine sahip;
18 yaşından küçük olmama
Online süresi en az 8 saat olan
Düzgün bir konusma uslubuna sahip olan
Gerektiğinde sadece sunucuyu ayata tutbilecek yeteneğe sahip

Game Master

Admin

Seer'ler alınacaktır.

// başvuru adresiniz reklam içerikli olduğundan silindi.

Bu konu Slothere tarafından düzenlendi(2009-05-16 02:44, 15 yıl önce)
Umarım aradığınızı bulursunuz, fakat sunucunun tarzındanda biraz bahsetseniz daha iyi olurmuş içerik vb.
:asik2
Silindi
Novice
4
Rıfat
18
İzmir
7/24 Online Ameliyatlı Oldugum İcin Aralıksız
Bircok Rp Pvp Serverlarında Stafflık Yaptım
Sizlere Yardım Etmek Amacıyla Basvurdum
Pvl Önemli Degil
Ben Neden Bu Staff Alacakları 18 Yaş Sınırı Koyduklarını Anlamıyorum Ya Arkadaşım Ben Nice Adamlar Gördüm 27 Yaşında 14 Yaşındaki Çocuk Kdr Olamıyor.. Dediğim Gibi Bence 18 Yaş Sınırı Değilde Kaç Sene Uo Oynamış Veya Kaç Sene Uo İle Uğraşmış Bu tarz Şeyler Sorsak Daha Mantıklı Gibi Geliyor.Sadece Bir Öneri İnşallah Dikkate Alınır.

@darbe111

Senin'de Server'ın Hayırlı Olsun İnşallah İstediğin Düzeye Seviyeye Getirebilirsin..
@deep.smyrna

insan büyür fikirleri, karakteri olgunlaşır. sonuçta insanlarla dialog içerisine gireceksin 14 yaşındaki ergen ile 20 yaşındaki bireyin olaylara bakış açısı arasındaki fark mukayese dahi edilemez. dediğin olay istisnai bir durum genelleme üzerinden yola çıkmak lazım.

benim kafama takılan olay arkadaşın alacağı yetkilinin 8 saat online olmasını istemesi..
bu iş gönül işidir biraz ama milleti amele yerine koymanında anlamı yok kaldıki 8 saat online olan adamdan verim de alamazsın.
Buyrun Beni Deneyin 3 Ay Server Açma Gibi Bir Olayım Oldu Bir Pvp Shard Açtım Ve İşler Yolunda Gitmeyince Kapatmak Zorunda Kaldım. Cafe Yönetiyorum Online Süremi Tahmin Edebilirsiniz. Stafflık Yeteneğim Elbette Bana Göre Oldukça Yüksek Ama Dediğim Gibi Yaşım 17.
deep dediğin gibi 17 yaşında isen ve de kafe yönetiyorsan kendini diğer 17 yaşındakiler ile bir görme derim. Hayat bazı insanları çabuk yaşlandırır. sonuçta herhangi birşeyi yönetmesi beklenen insanın, biraz olgun olmasının da beklenmesi doğaldır ama ha demeye 8 saat online olan ve 18 yaşından büyük birini de bulmak zor yani :D
ben ki ekmeğimi internetten kazanıyorum, günde 8 saat online olmak benim için bile sıkıntı iken, bi oyun için de kimsenin 8 saatini ayıracağını sanmıyorum.
@seyranli

16 yaşında ailemin açtığı nargile cafeyi yönettim bunuda bilen biliyor. Cafenin her türlü dizayn, sipariş, personel, canlı müzik, ücret, giriş gibi bir çok şeyini yaptım ve başardımda. Ancak okul ve ev taşımamızdan dolayı cafeye benden başkası bakamayacağından kiraladık şimdi o cafe üsküdarın iyilerinden ve aylık kira getirisi var. Şu anda 18 yaşındayım yani 2 sene önce oldu bunlar ve 1 senedir kirada sanırım ya da 10 ay oldu galiba.

Konuyu saptırıcı mesajar atmayalım lütfen. İsteyen istediğini söyler.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.