Hep kolay şeyler gösteriyorlar daha ayrıntılı ve daha çok kaynak malesef yok türkçe yani :(
istemiyorlarda ondan....
neyi istemiyolar??
script dersleri zaten mantığını anlaman için. mantığını anladıkdan sonra herşey sende bitiyor, ilk önce basit scriptler yazmaya çalış yapamadıklarını burda sor zamanla öğrendikçe zorlarınıda yapabileceksin tabiki.
Abuziddin : istemiyorlarda ondan....

Hiç kimse sana gelipte işin püf noktalarini göstermez k.bakma, biraz araştırcaksin eğer bu işi öğrenmek istiyorsan illa türkçe olmasi gerekmiyor açarsin sözlüğünü çevirirsin ve öğrendiklerini uygularsın ancak bu şekilde öğrenebilirsin, burda arkadaşlar sağolsun her konuda yardimcı oluyorlar nankörlük etme lütfen
arkadaşlar bana sac sakal scriti lazım verbilecek olan varmi
zippo : Hiç kimse sana gelipte işin püf noktalarini göstermez k.bakma, biraz araştırcaksin eğer bu işi öğrenmek istiyorsan illa türkçe olmasi gerekmiyor açarsin sözlüğünü çevirirsin ve öğrendiklerini uygularsın ancak bu şekilde öğrenebilirsin, burda arkadaşlar sağolsun her konuda yardimcı oluyorlar nankörlük etme lütfen

Elin gavuru zahmet edipte millet faydalansın diye ..noktasına virgülüne kadar döküman hazırlıyorda bizimkiler sadece görünen yerleri hazırlıyorlar. Eee herkes kendi insanına göre döküman hazırlıyor. Kimlerin daha çok önem verdikleri ortada...
sexy1 : arkadaşlar bana sac sakal scriti lazım verbilecek olan varmi

Görüldüğü üzere herkes adamına göre muamele yapıyor. Elin gavuru dediğiniz kimseler madem bunu yazmış madem TR ye çeviren yok o zaman siz ingilizce ögreniceksiniz. Olay bundan ibaret.

He ayrıca bugune kadar burada kim adam gibi soru sorduda cevap alamadı onuda anlamış değiliz.
Abuziddin :
zippo : Hiç kimse sana gelipte işin püf noktalarini göstermez k.bakma, biraz araştırcaksin eğer bu işi öğrenmek istiyorsan illa türkçe olmasi gerekmiyor açarsin sözlüğünü çevirirsin ve öğrendiklerini uygularsın ancak bu şekilde öğrenebilirsin, burda arkadaşlar sağolsun her konuda yardimcı oluyorlar nankörlük etme lütfen

Elin gavuru zahmet edipte millet faydalansın diye ..noktasına virgülüne kadar döküman hazırlıyorda bizimkiler sadece görünen yerleri hazırlıyorlar. Eee herkes kendi insanına göre döküman hazırlıyor. Kimlerin daha çok önem verdikleri ortada...

Yanlız şunu da unutma Elin ADAMI SPHERE yaziyor. Bizde var mi ? Ayrıca U-s deki bütün herkes sorulan sorulara gayet güzel ve cvplar veriyor. Niye herşeyi u-s den bekliyorsun tmm herkes bildigi püf noktalari söylemiyor, elin adamlari söylüyorsa git dediğimi yap aç sözlüğünü çevir öğrenirsin.
PoliceX : Hep kolay şeyler gösteriyorlar daha ayrıntılı ve daha çok kaynak malesef yok türkçe yani :(

Varda sen çakmıyosundur..

Öğrenen nasıl öğreniyor?

''Yapamadığın b.kun üstüne gitme aksi taktiri o b.k üstüne sıçrar''// Böyle bişidi =]
sexy1 : arkadaşlar bana sac sakal scriti lazım verbilecek olan varmi

Aramadan etmeden direk boyle yapan uyelerlede karsilasiliyor..
Yarım yamalak bilglerin sunulmaktan bile kacınıldıgı,egoist bir forum toplulugu.Ama

Alıntı
--------------------------------------------------------------------------------
sexy1 :
arkadaşlar bana sac sakal scriti lazım verbilecek olan varmi

--------------------------------------------------------------------------------

diye soran arkadaşınız bile sizden daha az rastlanan örneklerden..

Saygılarla MexicoRedHot-

[email protected]
Yarım yamalak.Buyur sen kur bir forum :) Kimin egoist oldugu burdan belli.

Ayrıca u-s 'da bir 2 durmadan polemik yaratmaya calısan ameleler hariç gayet güzel yardım ediliyor.
ZoLLy yani demek istediğin?
Novice
0.1
zaten scripts dersli size mantığını kavratmak için ayrıca script dersleri bile yoktu biz örenmeye çalışırken scriptleri açar incelerdik packlerden bulduklarımız flan öle öle öreniliyor bu iş...

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.