server 2 player pvp yaparken göçüyor test ettim bir çok kez ve
ikiside flam protluyken ve yanyanayken impor atacklast yapiyorlar server aşşadaki hatayı verip kapanıyor

09:26:DEBUG:__ # | _____ function _____________ | ticks passed from previous function start ______
09:26:DEBUG:>> 0 |               CWorld::OnTick | +0 
09:26:DEBUG:>> 1 |              CSector::OnTick | +0 
09:26:DEBUG:>> 2 |                CChar::OnTick | +0 
09:26:DEBUG:>> 3 |            CChar::Skill_Done | +0 
09:26:DEBUG:>> 4 |           CChar::Skill_Stage | +0 
09:26:DEBUG:>> 5 |        CChar::Skill_Fighting | +0 
09:26:DEBUG:>> 6 |          CChar::Fight_HitTry | +0 
09:26:DEBUG:>> 7 |             CChar::Fight_Hit | +0 
09:26:DEBUG:>> 8 |          CChar::OnTakeDamage | +0 
09:26:DEBUG:>> 9 |          CChar::OnTakeDamage | +0
09:26:DEBUG:>> 10 | 
09:26:DEBUG:>> 11 | 
.
.

.
 diye gidio 5000 lere kadar kapanıyor 

Lütfen yardımcı olun 1 haftadır çözemedim kafayı yemek üzereyim şimdiden teşekkürler

Bu konu Python tarafından düzenlendi(2007-11-05 22:37, 17 yıl önce)
Arkadaşlar bugun nasıl kaynaklandığı hakkında gerçekten baya bi ilerledim ve bugu buldum ama nasıl fixleyeceğim hakkında bir sonuca varamadım sizsiniz yani çarem (: yardmcı olrsanız tabi..

Karakterde reactive armor büyüsü varsa..
bir başka karakter herhangi bir damage verdiğinde (1 kare yanından) effect çıkıyor ya damage veren karakterde direk server göçüyor umarım anlatabilmişimdir..

çok teşekkürler nasıl bir mantık yürütebilirim bi fikir verseniz çözmeye çalışırım hazıra konmiyim :) iyi akşamlar

Arkadaşlar koskoca u-s camiasında şu soruna bi mantık yürütecek arkadaş yokmu yoksa benimle ilgilenmiyormusunuz :(

Bu konu Sansür tarafından düzenlendi(2007-11-05 22:13, 17 yıl önce)
Arkadaşlar artık gerçekten yeter ama kıskanmaya başladım herkeze sayfalarca fikir yürütüyorsunuz lütfen ya lütfen :( çok kıskanıyorm :( :( :( :( bütün üstadlar (çoğu) online :(

karşıda Reactive Armor yoksa sorun yok 2 kişidede reactive armor varsa reactive armorlar çarpışıyor yan yanayken ve server debug oluyor kapanıyor lütfen yardım

Bu konu Python tarafından düzenlendi(2007-11-05 23:09, 17 yıl önce)
Mmh ^^' bende de debug hatası vardı ve bir npc'den kaynaklanıyordu. Npc'ye atak alındığı zaman hatayı veriyor ve server shutdown oluyordu. Çareyi npc'yi kaldırmakla buldum. Benim spelleffect triggerinda sorunum vardı. Sende teker teker hata verdiği triggerları kontrol et. Eklediğin son scriptleri gözden geçir. İyice bir analiz et.
saol cloud mesajıma post atma gereği duyduğun için çok duygulandım senin için tekrar bütün spelleffect triggerlarını kontrol edicem (:
Hayır spelleffect değil sadece hata veren triggerları kontrol edeceksin. sen attack, hit, hittry, damage bunlar üzürinde yoğunlaş bir bakalım. ;-)
Kimse sen topici actiktan 1dk sonra cevap vermek zorunda degil ... Bir kac saat bekle gerekirse gun, bu isler boyle.
Saol akillis ben zorundalar demedim sadece hızlı cevap gelmesi için kastım cevap geldi zaten cloudtan

bildiğime göre triggerler event ile veriliyor bütün eventleri sildim de denedim gene aynı hata acaba clientten kaynaklanabilirmi şimdi onu deniyorm.

Bu konu Python tarafından düzenlendi(2007-11-06 00:00, 17 yıl önce)
bnde su debug errorlarını bi çözemiorm ya :D
izninizle UP! luyorum..
buyuden kaynaklanıo diosn ozaman spellsleri bi kontrol et =)
October 20 2007, 09:00 Win32 (Guilds) 801382
October 20 2007, 09:00 Win32 804184 bytes

SORUN USTTEKI VERSIONDAN KAYNAKLANIYORMUS ARKKADASLAR BUG VARMIŞ SORUN YAŞAYANLARIN DİKKATİNE..

Bu konu Python tarafından düzenlendi(2007-11-06 19:32, 17 yıl önce)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.