yaa arkadaşlar bu .nuke olayını ben anlayamadım bu nuke ile item siliyorumda item nasıl yaratıcam onu bilmiyorum birşey yaptım olmadı biriz bana anlatın yaa
Silindi
Members
-2
.tile nuke i_vanq_katana gibi mi ? Sanirim böyleydi.
.tile i_gold ve yüksekliği;)
.tile <yükseklik> <id> şeklinde olması lazım
yaaa tam bi yere döğemek için diyordum bu arada yüksekliği neredn bilicem ve anlıyacam
.tile <ne kadar yükseklik yapmak istiyorsan o yükseklik> <ne döşüceksen onun id'si>
.tile <id>i yaz bi uca tıkla diğer uca tıkla al sana
misal : .tile 049e
Nuke tek başına kullanıldığında toplu item silmeye yarar.Onun dışında toplu çarları stone etme itemleri boyama vs olarak kullanabilirsin.
Örneğin;

.nukechar stone 1 dersen işaretlediğin 2 merkez arasındaki npcleri stone etmiş olursun.(servera göre charlarda stone oluyor)
veyahut .nuke color 0421 dersen işaretlediğin 2 merkez arasındaki item ve karakterler o renge bürünür.(karakterlerin vücut renkleri)
Kullanabileceğin diğer komutlar :

.nuke nudgeup 10 (işaretlediğin iki merkez arası itemler ve karakterler 10 kare yükselir vs)
nudgedown
attr
invis
vs. item ve karakterler için kullanabileceğin tüm şeyleri yazabilirsin.

Tile olayı da toplu item çıkartmaya yarar örneğin sıfır kare yükseklikte iki merkez arasına kare şeklinde marble floor yerleştirmek istiyorsun :

.tile 0 i_floor_marble_3 gibi.

İşin ilginç yani .tile add olarak kullananlar da vardı sanırım ama tavsiye etmiyorum :)

Server işi güzel iş, hoş iş ama zor iş.İyi çalışmalar & iyi geceler !
.where komutu ile bulundugun yerin yükseligini ögrenebilirsin.Örnegin: 1481,4512,20 burada yükseklik 20'dir.(.tile 20 (id)) şeklinde yapabilirsin.Fakat 1481,4512 .where'de bu şekilde yazdıgında yükselik 0'dır.
Ama bazı yarattıkların timerli olarak yaratılabiliyor tile ile yarattıktan belli bir süre sonra yok olabiliyor
.nuke timer -1 ve nuke attr attr_static çekebilirsin :)
.nuke name xxxxx Bütün kare içindeki dynamic itemlerin ismini değiştirir (böyle hatırlıyorun Yanlış olabilir)

.nuke color 07a1 Bütün kare içersindeki herşeyin rengini 07a1 yapar

.nuke Bütün kare içersindekileri siler

.nuke nudgeup 10 Bütün kare içersindekileri 10 yükseltir

.nuke nudgedown 10 Bütün kare içersindekileri 10 düşürür

.nukechar invis 1,0 veya stone 1,0 (go xxxx,yyy,zz olabilir denemedim büyük ihtimalle olur) Bütün kare içersindekileri stone veya invis yaparsınız

.tile 5 0455 Seçtiğin kare içersinde 5 yüksekliğinde 0455 itemini yaratır Örn: .tile 5 i_log 5 yüksekliğinde seçtiğiniz yerde 5 yüksekliğinde
log yaratır

(Aklıma geleni yazdım :) )
Kısaca Nuke ile Bulunduğun Daire içindeki herşeyi silebilir ismini deiştirebilir boyayabilir,İtem yaratabilirsin
Bak arkadasım en Mantıklı anlatımı Su iki tane karsılıklı köse arasında bulunan diktörtgen veya kare olur işaretlediğin kenarlara göre arasındaki itemlerin ozelliklerini değiştirirsin .nuke yadıında cıkan targetle değiştireceğin alanın bikosesinden tıkla ve dier ters kösesine tıkla değişir
umarım anlatabilmisimdir
çok teşekkürler
.nuke demen yeterli .nuke ile ilk olarak 1,1 bir alan icerisindeki itemleri silebilirsin.
arkadaşlar ben nuke nedir biliyorum bunu öğrenmekte istemiyorum amacım nuke ile iki kare köşe arasında item yaratmaktı onuda arkadaşlar yazmış ellerine sağlık çok iyi olmuşş teşekkürler

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.