Ryser Ultima scp yazmayı bilme Allahın Emrimi??? Kaç yaşındaysan kaç yasındasın Veletlik Yapıyosun Kendini Bise Sanıyosun . Ben bukadar Dicem Blood God Tr Saol sende.
harbı dedıgım oldumu =) ılkını oylesıne salladımda
Ivan inan U-s kirlenmicek olsa sana ole bı soverdım ama inan ki U-s kirlenmesin diye sovmuyorum ban falan umrumda degil ve yasım 17 senden bin kat daha iyi bilirim ultimayı bana ıkı de bırde velet dıyıp durma velet dedigin adam seni cebinden cıkarır bunu da unutma !!
Dediğiniz Gibi Us Böle Seylerin Yeri Deil. Boş BOsuna olay çıkartmayın.Ve benim fikrim uo yu ondan iyi biliyo olabilirsin ama daha iyi Cvp verebirdin ve hoş görülü olabiridin:)
Adam gibi yardım edilmeye çalışılmış,yapılana bak.
Sence Kim haklı Nexima.
Ryser,yardım etmeye çalışmış.Ivangula ise yanlış anlamış.Diyelim ki dalga geçmeye çalışsa bile bu kadar çocukça konuşmak gereksiz.
Ryser : Kısaca Allah Belamı Versin yaz oraya :D

Fakat Böle Bir yorum biraz ağır deilmi ya nese böle seyleri konusmayalım artık.
ya kim haklı kavgasımı vercez beyler. oluyo arada böle tartışmalar. Hiç olmaması gerekir bence. ryser de bi espri yapmış kötü niyeti olmadığı sondaki gülen suratdan belli. boşu boşuna ortamı germeye gerek yok....
Ya Bu işin bukadar uzamasına gerek varmıydı orda brain_monster yerine npc=brain_animal Yazılacaktı.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.