Öncelikle merhaba
56b'de birkaç sorunum var topic açmadan önce forumu araştırmama rağmen kesin bir sonuç bulamadım. Sorunlarım;
-Housing. Ortak eklemek istediğim veya evden atmak istediğim kişi evin içinde ama aldığım uyarıda evin içinde değil diyor.
-Guild. Guildstone'a 2 kere tıkladığımda hiçbir menü açılmıyor. (Son release üzerinde geliştirdim)
-Fishing. Balık tuttuğumda balıklar yere düşüyor. Fix.scp de araştırmalarımda hiçbir sorun göremedim .bounce aktif.

Bu sorunlarıma yardımcı olursanız çok sevinirim.
Silindi
Members
0
Guildinin calismamasının sebebı 56b guilds srunumu kullanıyor olman olabılır dıgerlerını de Fıx den ayarlıycaksın evın ıcne gırdıgınde regıon ve ev eventı playerde gorunmuyor buyuzden evde degıl dıyor olabılır onerım once pack ını degıstır 56b nın win 32 sını bul ona gec sora dıger hatalarda duselebılır belkı ama guıld sorununn duzelecegı kesın oke .
En son release'yi kullanıyorum. Acaba sizde g.s a 2 kere tıklandığında hangi dialogu açıyor o benim sorunumu çözebilir.
Master
59.2997
housing:
region.type olan bölümleri region.uid olarak değiştir.

fishing:
weightmax olan kısımları maxweight olarak değiştir.

kullandığın kodlardaki guild stone eski menüyü tetikliyor olsa gerek. kullandığın release'in orjinal script pack'inde guild ile alakalı kodlamaları kullanırsan çözüme ulaşabilirsin.
On=@ItemDropOn_Ground
if (<act.attr> == 04008)
	act.attr 0
endif

if !((<weight> + <act.weight>) > <src.weight>)
	if !((<action> == id(skill_fishing)) || (<action> == skill_fishing))
		if (<act.type> == t_fish)
 		act.bounce
		endif

fishingle ilgili olay bu ne yaptıysam çözemedim bi ilgilenebilecek var mı ?
Master
59.2997
if !((<weight> + <act.weight>) > <src.weight>)

bu kısmı

if ((<weight> + <act.weight>) < <maxweight>)

olarak değiştir
Ev ve guildstonelerdeki sorun uğraşlarımla giderilmiştir yardım eden herkeze teşekkürler ama fishingdeki sorun devam ediyor...

Bu konu Furky! tarafından düzenlendi(2010-06-01 18:14, 14 yıl önce)
maxwight doğru olmuş tebrik ederim gökberk bende bi ara orada takılmıştım max yazdığımda olmuştu xD

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.