2005 yılından beri u-s ye kayıtlı 2001 yılından beri uo oynıyan 12 yasında uoya baslıyan biri olarak yazıyorum ...
Yıllar geçti aradan ne zevkliydi o gunler ... Saatlerce actionlar vs vs .... Hayatımızda önemli bir yer edindi Ultima Online ... Artık bakıyorumda uoyu yasamıs uo oynamıs cevremdekı ınsanlar dahıl bende wow oynasam bıle wowdan ultimadaki zevki alamıyorum ....Ultimanın gerek 2 boyutlu gerekse gelıstırılememesı nedenıyle yıllar sonra geldıgı durum belı ... Eskiden 20 server olur 10 tanes +100 player 2-3u +250 player sevıyelerındeydı multısız

suan bakıyorumda 70 player maxımum yarısı multı

ve server sayısı 3-4 ..... Yıllardır saglam server arayısında olduk kastık kastık server patladı eskıden cok dıle getırdık saglam server istiyoruz diye .... Gercekten saglam scriipterlarımız var ... Ancak artık U-S ninde sonu gelmekte cunku U-S ultima online kolunu yıtırmek uzere ... Ultima Gibi Bir oyuna veda etmek asla ıstemıyoruz ara ara ultimayı yukleyıp yenıden denıyoruz ama eskiden dile getirdigimiz bir sey vardi
U-S Son Ultima Online Serverını Sen Açmalısın
Yıllar once cok topic acıldı asla acılmayacagı soylendı ama sona gelindi lutfen artık acın sunu ...
Ultimaya veda edeceksek U-S bunyesi altında veda edelim diyorum ....
Sağlam scripterlar cercevesinde sağlam bir calısmayla adminlerde bile dogru duzgun edit yetkisi olmadan gm loglarının sıtelerde gosterıldıgı guvenılır bır server ıstıyoruz... Ve gerekırse emınımkı server parasını buradan ılk ve son US serverı ıcın bız playerlar karsılarız ben kendı adıma saglamlıgına ınandıktan sonra 3 ay sonra server acıldıktan mınımum aylık 20 tl vermeye razıyım benım gıbı 25 kısı cıkacgınada emınım en az...
ve Ultima Online Türkiye Sphere adına
SON ULTIMA ONLINE SERVERINI ACMANIZI TALEP EDIYORUM
Lady Sonya Royal (SouL)
Bu konu Sonya Royal tarafından düzenlendi(2010-05-25 00:52, 14 yıl önce)