Tamam Ben 14 Yasındayım Yasaklasana hade san asorcam kardesim ben burayı sevi yorum ve scripterligede ilgi duyuyorum artı scripter olmak istiyorum
buna kimse karısa mazz !!!!!!!!!!!!!!!!1

Axzueroz Mudur nedir bu sana Cvp bım

Bize yasınırı diyen herekeze

Moderotör Sen de Böle biseyyazdım diye ban atma haklıyım
Silindi
Neophyte
-5
Türkçe tercüme yapacak bi arkadaş var mı ;-)
Michaell : Türkçe tercüme yapacak bi arkadaş var mı ;-)

Espirimi Napalım elimiz kayıyor
Biri u-s şakası yapıyor ya hayırlısı..
bende anlamadım ki koçum ne demek istiyorsun. Efendi gibi sakin sakin anlat
Silindi
Expert
5.3
ByDarK :
Michaell : Türkçe tercüme yapacak bi arkadaş var mı ;-)

Espirimi Napalım elimiz kayıyor

Tamam da hiçbirşey anlamadık sakin sakin yazarsan bizde birşey anlarız hak veririz yada vermeyiz.Buraya topic açmak anlık bir olay değil ki göndere basmadan topic acılmaz yani düzeltme şansın var dimi ? Yani dil sürçmesi gibi birşey değil ?
Noxier Yaa Adamın biri benim yasdıgım bir konuyaa u-s düsdüğü yasınırana bak demis ne ayak yaa anlamıom giremezmiyiz biz buraya Allah Allah
Bu işe herkez 18 20 yaşında başlamadı,15 yaşında başlayanda var 8 yaşında başlayıp 10 yaşında başlayıp bugünlere gelen insanlarda var. Sen scripter olucaksan bir kere yapılan yorumlara kafanı takmıcaksın.
yav arkadasım sen Türkçe yazamıyorsun kod nası yazıcaksın bir git işine yahu.. sinirlendim vallahi.. Katlettin Türkçeyi yeter düzgün kullan..
zuhaha :kikirik
valla ByDarK harbiden bu işte hırsın varsa , uzaktan izle biraz. sadece araştırma için fake bir nickle gir, sonra 2-3 ay sonra bir sistem yayınla burda kapak olsun bize diyelim helel olsun.
Ben birşey anlayamadım anlayan anlatsın ;-)
Burak Saols Daa Ben sana bisey sorunca birinciye cvp verion ikinciye bakmıyon bile
komik şey dalga geçmiyorum seninle ama sadece bu yaşta bu oyuna bu kadar yuklenecegıne bagzı seylerede önem vermeni dile getirdim ancak tabi fabrikator ogluysan illa baba parasi yiyip bunla takılıcam diyorsan senin kararın benim gozumun onunde bir cok kişi bögle örnek oldu gördugumden bunu dedim istersen 10 yasında ol oyna beni ilgilendirmez sonucda beni etkileyen bir durum yok..taqıl kafana göre
Silindi
Members
0
Kendide bilmiyo ondan :D

Şaka bi yana hemen hemen her konuyla alakalı döküman var olmadı anlamadğın yrde topic açarsın yardımcı oluruz.sen 15 değil 10 yasında da olsan olgun oldukdan sonra problem olmaz zira 13 yasında çok sağlam scripterler var.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.