Referanslarınız ? siz kimsiniz ?
ben burdan şunu anladım herkez birbirine taş atıyor bilader topic'i kirletmeyiniz başka kapıya hadinin bakın işinize herkez neyin ne olduğunu biliyor efe tatar gibi gelip ekleyip seni ultima dünyasından silicem felan deyipde sonradan aldığı cevapların karşısında dayanamayıp msnden skypden silicekseniz eklemeyin boşuna boş çene çalıcak vaktim yok =))
Hocam bana connector link veya daha önce hangi sunucuyu yaptığına dahil buraya referans ekler misin ?
Hocam bana dıdısının dıdısını sayma connector'ı test edelim link koy.
Yenileri Gordugume Seviindimde Lovely Bi yerden tandıık gelıyo bana [ yıllardır carımın ustunde yazıyorduda ]
yok yok sorun degıl. seni gördugume sevindim aynı hızda devam.
35
İstanbul/Küçükyalı
, Türkiye
117.95
612
0
Merhaba,
Kendinizi açıklayıcı bir şekilde tanıtırsanız emin olun daha güzel seviyeli cevaplar alabilirsiniz diye düşünüyorum. Web Master demişiniz heralde Web Tasarım/Programalam olacakdı o, hangi dillerde yapıyorsunuz (php,asp.net vs.), Connectör demişsiniz bunlar güzel şeyler piyasası olan şeyler ancak referansınızda yoksa demo bir çalışma yapıp bir kaç farklı web çalışması yapıp buraya linklerini koyarsanız eminim herkes yaptığınız işi görür ona göre size ulaşırlar. Tabi bu benim kendi görüşürüm, kusura bakma yanlışda anlama.