Selam Arkadaşlar. Scripter Arıyorum, Orta dünya server projesı ıcın hemen hemen herseyı hazırladık scrıptlerın duzenleme kısmı kaldı bu konuda yardımcı olucak orta derecelı bır scrıpter arıyoruz ? Alınıcak olan scrıpter yetkılı kadrosuna dagıl edılıcek.

Orta Dunya Serverıdır

Iletısım ıcın MSN: [email protected]

Gorusmek uzere...
aradıgını bulman dileğiyle.
Amin
Rayno : Selam Arkadaşlar. Scripter Arıyorum, Orta dünya server projesı ıcın hemen hemen herseyı hazırladık scrıptlerın duzenleme kısmı kaldı bu konuda yardımcı olucak orta derecelı bır scrıpter arıyoruz ? Alınıcak olan scrıpter yetkılı kadrosuna dagıl edılıcek.

Orta Dunya Serverıdır

Iletısım ıcın MSN: [email protected]

Gorusmek uzere...

@Rayno

Msn'i ekledim detaylı görüşelim. olurmu?
Novice
11.9
https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/scripter-araniyor-q40651#bottom Bir yandan scripter arıyor bir yandan Scripter oluyor :utangac1
Rowall : https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/scripter-araniyor-q40651#bottom Bir yandan scripter arıyor bir yandan Scripter oluyor :utangac1

Farkındaysan çok eski bir konu = "2009-04-13 23:37 GMT" + scripting bilgim'de üst düzeyde.!
Novice
11.9
1 Senede Scripter mı oldun şimdi ?
Rowall : 1 Senede Scripter mı oldun şimdi ?

Yahu seni ne ilgilendirir benim scripting bilgim ha sordun cevaplıyım ben 3 yıldır scripting öğrenmek için uğraşıyorum vede son 2 yıldır %30 40 öğrendım son 1 yıl'dada öğrendıklerımı öğrettiğim bir çok kişi var onlar benım kim olduğumu iyi bilir.!
Novice
11.9
büyüksün reiiiisssss. Ayrıca postların arasına birisi birşey yazmamışsa alıntı yapmana gerek yok biz anlarız onu
Her post'a atlıyosun ya helal olsun sana...
Novice
11.9
saol abi
Xearth : + scripting bilgim'de üst düzeyde.!

lol
Xearth : + scripting bilgim'de üst düzeyde.!

bak bu iyiydi akşam akşam :D
Expert
34.0001
Kalpler kırılmasın, aman sabahlar olmasın başarılar dilerim.

Bu konu KeLL tarafından düzenlendi(2010-03-22 23:32, 15 yıl önce)
Awe : aradıgını bulman dileğiyle.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.