Selam arkadaşlar ,

Çok uzun zamandır server açsak mı ? Açmasak mı diye düşünüyorduk ve açmaya karar verdik. Nasipse. Yanlız aranıza Ultima Online'ı bilen , türkçeyi düzgün kullanan, yaşı +20 olan bir Scripter arkadaş arıyorum. İşini iyi bilecek , sunucunun bugları vs olursa kesin çözüm getirebilicek birisi olsun. Lütfen cok iyi bilmeyen biri gelip topiğe ben olurum demesin. İyi forumlar.

İletişime geçmek isteyenler özel pm atabilirler.
aradıgını bulursun umarım.
Scripter bulabilirsem yapıcam. Adam gibi bir scripter bulamazsam yatar bu iş...
Novice
-0.500001
scripter bir sunucunun herseyidir bana gore finansorler yerine scripterlerin cikip iyi bir scripterim buglari vs. fixlerim gibi seyler soyleyerek cikmasi gerekir neyse umarim aradigini bulursun.
Yokmu öyle bir insan? Çıksın yazsın. Özel mesajda istemiyorum :)
Yanlış anlama ama şunu sorcam. Scripter buldun diyelim bi gün bir nedenden dolayı işini bırakınca ne olcak sunucuyumu kapatacaksınız? Sunucu açan kişininde script bilgisi olmalıdır
Novice
11.9
aynen katılıyorum
Hayır tabikide , az cok bilen var script staff kadrosunda ama sunucuyu kuracak , temel işleri yerine koyacak bir scripter arıyorum. Bıraksa bile yeni bir tane bulur veya script bilgisi yeterli olan bir arkadaşımızla devam ederiz. Önemli olan temeli sağlam kurmak.
hayırlısı o zaman :)
Hayırlısı ama 1 kişi bile çıkmadı. Gerekirse paralı alırız. Gerçi 2 server birden açabiliriz fakat şöyle bir durum var diğer server 3-5 güne hazır olur. Eksikleri tamamlanıyor... Domain falan. Ama ayrı bir server açmak istiyorum.Bunun için scp'sel olarak bir destek gerekiyor.
Aman açmayın server zaten başvuruda yokmuş
Superadminstratours : Aman açmayın server zaten başvuruda yokmuş
Soulrender : Hayırlısı ama 1 kişi bile çıkmadı. Gerekirse paralı alırız. Gerçi 2 server birden açabiliriz fakat şöyle bir durum var diğer server 3-5 güne hazır olur. Eksikleri tamamlanıyor... Domain falan. Ama ayrı bir server açmak istiyorum.Bunun için scp'sel olarak bir destek gerekiyor.

3-5 güne hazır olucak serverden şüphelenirim.Hem ayrıca ben bugün erathianın forumu ziyaret ettim sen orlarda playersin gibi:D.Neyse aradığını bulursun inşallah ne diyim.:D
Düşündüğün Sunucu Tarzını da yazsaydın keşke(pvp-rp-ppgibi) daha açıklayıcı olabilirdi. Bir de arkadaşım gerek yok scripter'a. 0dan sunucu satın al kur eklemek istediğin sistemler olursa burdan bakar, yardımcı oluruz :P

Kolay gelsin.
çok klasik .

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.