Sadece yazmış olmak icin yazıorum ... Bildigimi Paylaşmaktan Sakınmam Bilmediğimi Sorup Örenmekten utanmam " [email protected] " hertürlü xD
Tanıdık scripter yoksa başlama bence üstad sonra adam script ekliyor .kaç .fullen .donatbeni başın ağrır sonra bknz Yüce AKillis :asik2
beni seç beni seç :p
evet arkadaşlar 3 ay önce planladığım olay iyi bir scripterla anlaşamam ve o zamanki birkaç problem nedeniyle askıya alınmıştı.

şimdi yeniden arayışım devam ediyor. Kısacası anlatmaya başlayayım istediklerim.

- Yaş min. 17 olacak. (akıl yaşta değil baştadır lafına güveniyorum çünkü)
- Scripting konusunda bilgili olacak sıfırdan script yazabilecek kapasitede olacak.
- Sunucunun en türlü problemiyle ilgilenebilecek kapasiteye sahip olacak.(ör: forum yönetemi vs.) Bu konularda uzman olmasa bile kendini geliştirebilirliği önemli benim için.
- Bazı katı kurallar çiğnendiğinde vermiş olduğu emek hiçe sayılır ve anında ilişiği kesilir.( Edit , adam kayırma)
- Sunucu ve web sitesi senkronizasyonu konusunda bilgili olmalı.

Neden benimle çalışmalısınız?
-Güvenilir bir iş arkadaşlığı için.
-Siz serveri adam etmeye çalışırken ben adam kayırıp onu bunu staff yapmayacağım için.
-Serverda %100 e yakın insiyatife sahip olacağınız için.

Kurallarım:
-Beni çok az göreceksiniz gerek oyunda gerek msnde.
- Sadece ben kontrollerimi yapacağım. Bir nevi sponsor gibi.
- Ama oyunun yönetilişi ile ilgili direktiflerimi haftalık staff toplantılarında belirteceğim.
- Oyunda kesinlikle hakaret / küfür e izin verilmeyecek player kaybından korkularak göz yumulmayacak.
- Sistemler belirttiğim şekilde olacak.(Klasik sistemler gerçi :) )
-Staff alımını scripter veya belirlediği bir kişi yapacak ama son kontrol için benimle mülakat yapacaklardır.

Bu şartlar altında çalışmak isteyen arkadaşlar özel mesaj atsınlar. MSN İ EKLE KONUŞALIM DEMESİNLER.

Eğer anlaşılırsa cumartesi günü sunucu scripter a teslim edilecektir.
seni biyerden çıkarıcam ama :huh
Xariyla : Bildigimi Paylaşmaktan Sakınmam Bilmediğimi Sorup Örenmekten utanmam

nedense hep bu yüzden başımıza ne geliorsa o yüzden gelmiormu ? bilmediğimizi sormuyoruz ....
HP-Nexiel : Bir msn adresi bıraksan ilk mesajına daha iyi olur..

hayırdır aday mı olcaksın :)
Elimden Geldiği Kadar Yardım Ederim [email protected]
parayla scripter olunmaz sadece ve sadece bilgiyle scripter olunur ;)
Lexis :
HP-Nexiel : Bir msn adresi bıraksan ilk mesajına daha iyi olur..

hayırdır aday mı olcaksın :)

Yok yahu ilgilenen kişiler'e kolaylık olsun diye söyledim fakat zaten özel mesaj atmalarını istiyormuş. Msn istemiyormuş.
İlk mesajında belirtmiş. :)
zaten parayla scripter çıkarmıyor arkadaş. scripter'a ay sonunda cuzi bi miktar ücret vereceğini söylüyor. gayet normal bir durum.
Kodlama başına ücret alırım , düzenlemeleri ücretsiz yaparım , In-Game olaylara pek karışmam , her programlama dilinde her türlü kodlama yaparım kabule ediyorsan ulaş.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.