evet arkadaşlar 3 ay önce planladığım olay iyi bir scripterla anlaşamam ve o zamanki birkaç problem nedeniyle askıya alınmıştı.
şimdi yeniden arayışım devam ediyor. Kısacası anlatmaya başlayayım istediklerim.
- Yaş min. 17 olacak. (akıl yaşta değil baştadır lafına güveniyorum çünkü)
- Scripting konusunda bilgili olacak sıfırdan script yazabilecek kapasitede olacak.
- Sunucunun en türlü problemiyle ilgilenebilecek kapasiteye sahip olacak.(ör: forum yönetemi vs.) Bu konularda uzman olmasa bile kendini geliştirebilirliği önemli benim için.
- Bazı katı kurallar çiğnendiğinde vermiş olduğu emek hiçe sayılır ve anında ilişiği kesilir.( Edit , adam kayırma)
- Sunucu ve web sitesi senkronizasyonu konusunda bilgili olmalı.
Neden benimle çalışmalısınız?
-Güvenilir bir iş arkadaşlığı için.
-Siz serveri adam etmeye çalışırken ben adam kayırıp onu bunu staff yapmayacağım için.
-Serverda %100 e yakın insiyatife sahip olacağınız için.
Kurallarım:
-Beni çok az göreceksiniz gerek oyunda gerek msnde.
- Sadece ben kontrollerimi yapacağım. Bir nevi sponsor gibi.
- Ama oyunun yönetilişi ile ilgili direktiflerimi haftalık staff toplantılarında belirteceğim.
- Oyunda kesinlikle hakaret / küfür e izin verilmeyecek player kaybından korkularak göz yumulmayacak.
- Sistemler belirttiğim şekilde olacak.(Klasik sistemler gerçi

)
-Staff alımını scripter veya belirlediği bir kişi yapacak ama son kontrol için benimle mülakat yapacaklardır.
Bu şartlar altında çalışmak isteyen arkadaşlar özel mesaj atsınlar. MSN İ EKLE KONUŞALIM DEMESİNLER.
Eğer anlaşılırsa cumartesi günü sunucu scripter a teslim edilecektir.