Merhaba arkadaşlar sanırım benim cevpa yazma hakkım doğdu gerekli açıklamalar zaten yapılmış ama ben biraz daha kapsamlı olarak değinme ihtiyacı duydum.
Evet paperdoll olayı zaten bizim yazdığımız birşey değildi Kinetix'in 2004 yılında kodlarını paylaşmış olduğu sistemi alıp sphere-mysql yardımı ile kendi sunucumuza entegre ettik , eğer o başka platformdaki başlığı incelerseniz zaten benim orada ihtiyacım olan tek kod parçacığının "dispiddec" olduğunu farkedebilirsin bu yardımından dolayı laiye teşekkürümüzü ettik zaten.
Sistemin mullardan veri çekip resmi bastırma kısmı Kinetix'in onun dışında "dispiddec" kısmı hariç geri kalan oyunla bağlantısını sağlayan kodları bize aittirki, sistemin tamamıyla bize ait olduğunu söylemişliğimiz olmadığı halde bu tip suçlama ile gelmen ayrı bir konu.
Edit : Ilgilenemiyorum yerine ilgileniyorum yazmışım
Lainin paylaşmış olduğu php dosyalarını kullanmamaktayız , onun yerine kendi yazmış olduğumuz scriptlere göre düzenlemiş olduğumuz orjinal php dosyalarını kullanmaktayız ki 2004 yılından beri olan bu sistemi TR' de kullanan ve kullanmış çok az sayıda sunucu var ve bizim bunu sistemlerimiz kısmına yazmamızdan daha doğal birşey göremiyorum.
Konuyu dağıtmadan toparlıyacak olucaksak eğitimim nedeniyle sunucuyla pek fazla ilgilenemiiyorum bu süreç içerisinde sunucunun scriptsel kısmı ile ilgilenebilecek kapasitede bir takım arkadaşı arıyoruz gerekli bilgiler zaten ilk mesajda verilmiştir lütfen bundan sonraki mesajlarınızda konuyu amaçından saptıracak içerik kullanmamaya dikkat gösterelim.
Bu konu Elende tarafından düzenlendi(2011-04-10 23:20, 14 yıl önce)