#429645 Illumunati:

@viperuo

Bu herkes için geçerli üstelik us yönetimi canerin kirli çamaşırlarından birini çıkardım diye direk yazımı silmiş us de taraflı sonuç belesten hizmet için kişiliğinizi bozmayın

@Nefrelius

Şimdi bunları yazdım seninde Canerin de bugüne kadar neler yaptığını gün yüzüne döktüm ya birazdan u-s sahibi abin gelir siler mesaji hadi yine iyisin.

İnsan OL

Bak ne güzel oldu demi.

Belli ki tüm iyi niyetime rağmen U-S'a sallamaya devam edeceksin. Maalesef böyle insanlar burada olsun istemiyorum, o yüzden hesabını kapattım. Bu son mesajında diğer mesajlarında kalsın herkes görsün.

edit: Bu arkadaşla karşılıklı konuştuk ortak bir payda da buluştuk. O yüzden hesabını yeniden geri açtım. Umarım bundan sonra böyle şeyler kimseyle yaşamak zorunda kalmam.

Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2025-02-21 18:02, 1 ay önce)

Ya işte şu noktaya kadar gelmemek lazim. Biz bir bir insan toplamaya çalişirken kendinizi şu durumlara düşürmeyin.

Tanimadiginiz insanlar hakkinda konuşurken dikkat edin. Beni sevme, bana saygi duyma, beni kendine rakip gör, beni tehlikeli biri zannet anlarim. Sabirla cevap veririm. Ben sakin kalikça, açiklama yaptikça adam dellendi resmen. Kime nasil laf söyleyecegini şaşirdi gitti site yönetimine laf ediyor :) 

Siteden yasaklanmana üzüldüm. Ne olursa olsun seni geri kazanmak isterim. Mümkünse bana discorddan ulaş.

Discord : Nefrelius

Hala bu tarz olaylarin yaşanmasi cok üzücü. Zaten avuç içi kadar bir camia. 

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.