Nelph :
Slothere :
redbull* :
git makinanı sağlam al korumaları yap. onlar istediği kadar saldırsınlar.
Bu saldırıların makinanın sağlamlığıyla alakası yok. Network koruması lazım. Onun için de gereken cihazların fiyatlarını karşılayabilecek firma Türkiye'de pek bulamazsın. 30-40 liralık vps satan firmalardan o hizmeti alman neredeyse imkansız. Hadi diyelim en iyi firmayla çalışıyorsun cihazlar sağlam onda bile %100 garantin yok. Kimse zaten çıkıpta %100 garanti veremez. Ne alt yapısı olup, ne cihazlara sahip firmalara gerekli çoğunluk sağlandıktan sonra neler yapılıyor görüyoruz. Bkz: anonymous olayları. Koskoca NASA bile bazı saldırıların önüne geçemiyor.
Bilgin arkadaş sayısı fazla burada, istersen daha detaylı bilgi verebilirler. Nacizane bilgimle sana bu kadarını söyleyebilirim 
Sphere silinmesinin tüm suçu sizde. Güvenmediğiniz 3. şahıslara gidip makina teslim ederseniz; bilmediğiniz, adını sanını duymadığınız, ne olduğu belirsiz kişilere connector vs kuracak diye teslim ederseniz bırakında silsin, istediğini yapsın. Alıntı scriptlere de dikkat etmek lazım. Kör kütük bilgisiz her scripti eklerseniz bilgisayarınızdaki herşeyi silebilirler.
Botnete , ddosa %100 çözüm sağlanabiliyor artık. Yıl 2012 oldu NASA bile saldırı alıyorsa halen onların sorumsuzluluğudur.
Ancak Türkiyede hiçbir kimse 1 vps'ye özel yazılım firewall kurmaz. Bassi geçilen firewalların yazılımları aylık en az 250$'dan baslıyor.
Kendimden bassedersekde mysqli ve connectörün bulunduğu hostingi sorf.org'da barındırıyorum. Tabi biraz tuzlu oluyor ama sonucta aldığının karşılığını vermen gerekiyor.
Sunucu makınanda sphere portu hariç hiçbir açık port vermediğin müddetçe sunucu makınana saldırılar dandik windows firewall bile engeli sağlıyabiliyor. Verdiğim linkte iletişim telefonları var bi görüşün derim.
Ne tür saldırı yediğinizi nasıl sizi engellediğini açıklarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
https://sorf.org
Firma bana hiç güven vermedi. Birkaç güvendiğim yerde okuduğuma göre de saldırıları kendileri düzenleyip sonra düzeltiriz diye satmaya çalışıyorlarmış. Ne kadarı gerçek bilemem tabiki ama kendi görüşümde bu şekilde. Ddos'u tamamen tüm paketlerinde engelleyebiliyoruz diyebiliyorlarsa sahip oldukları bağlantı ve cihazların ne olduğunu merak etmedim değil. Öyle bir şey olsa diğer firmalar havlu atar he yerde bundan bahsedilirdi. Kısacası sanmıyorum

Ayrıca bunca yıldır sırf bu işe kafa patlatanlar, üzerinde çalışan firmalar var. Onlar bile tamamen garantisini veremiyor.
Windows firewall'un engelledikleri bellidir. Zaten yazılımsal firewall'la ilgili bir durum da yok ortada. Engellemek için hangisinin gerçek hangisinin sahte olduğunu saptamak lazım. Saptaman için de tek tek kontrol etmen lazım. Eğer kökten engellerim dersen tüm bağlantıları kesmen gerekiyor
NASA yorumun gülümsettirdi

Onca üst düzey işi bilen adam bir şeyleri bilipte yapıyordur değil mi? NASA'dan bahsediyoruz yani. Mahalle programcılarıyla çalışmıyorlardır. Bizim Türk belediye sitelerine benzetmemek lazım onları.