ForewerNumberOne : Ultima online 'ı mondain gibi ** bi sunucuda bırakmak zorunda kaldım sorumsuz vede bilinçsiz Yöneticiler yüzünden malesef..
Uzun bir aradan sonra arkadaslarım beni tekrardan UO ya baslamam konusunda ikna etti ve güzel sade ve eglenceli bir rp sunucusunda toplanmıslar bende katıldım ph tam bir rp server'ine yakısır sekilde kapalı in game 'de de hikayeler cercevesinde gayet güzel vakit geciriyoruz gel demiyorum sana ama denemende fayda var diyeyim sadece... (Gladius RP)
ForewerNumberOne : Ultima online 'ı mondain gibi ** bi sunucuda bırakmak zorunda kaldım sorumsuz vede bilinçsiz Yöneticiler yüzünden malesef..
Uzun bir aradan sonra arkadaslarım beni tekrardan UO ya baslamam konusunda ikna etti ve güzel sade ve eglenceli bir rp sunucusunda toplanmıslar bende katıldım ph tam bir rp server'ine yakısır sekilde kapalı in game 'de de hikayeler cercevesinde gayet güzel vakit geciriyoruz gel demiyorum sana ama denemende fayda var diyeyim sadece... (Gladius RP)
Marlock : Bu mesajınıza çok sağlam bi cevap biliyorum ama daha önce sizlede çalışmak zorunda kaldım o yüzden karakteriniz hakkında konuşmak dahi istemiyorum ayrıca sorumsuzluğumuz değil elimizden desteğimiz alındı ayrıca server'lara reklam yapmak ve karalamak için daha kolay yollar var :).
aelin339 : Ben de Gladius' a başladım.. Bir sorun yok. Gelişmekte olan bir sunucu![]()
Rp serveri olarak başka bir server yok şuan
ForewerNumberOne : Gladius olsun bizim olsun.. (:
Marlock : Şu yaptığınız 3-4 arkadaş arasındaki tamamen reklam amaçlı konuşmalar ki Gladius'a role play diyen adamın ultima online ile alakası yoktur zaten :).