doğukan msn e girsen ?
Grafik Bilen Arkadaslarımız Varsa Filmini yapsın veya hamachiden kurup yapalım diyecem de video ya kim çekcek :d
fena olmamıs ya (:
beynini yorman yeterli
Cok güzel bir hikaye cidden etkilendim ve cidden bir an gözlerimdeki yasları tutamadım :) Cok sürükleyici ve duygusal olmus.Tebrik ederim ve kesinlikle devamini beklerim !! Sen hikaye'ni bitir biz filme cekeriz ;) Senin yazdigin seylerin aynısını uo'da gerceklestirmeye calısıcam ve kaydetcem burayada koyarız :)
4.Bölüm

-...Şimdiden yatalım ve sabah erken kalkıp işlerimizi halledelim.

dedi.Ve iki ihtiyar odalarına giderek derin bir uykuya daldı.

Güneş yavaş yavaş belirmeye başlamıştı.Jhelom ormanlarının arasından gelen güneş ışıltıları yaşlı çiftin evinin penceresinden içeri doğru girmeye başladı.Yaşlı kadın gözüne vuran güneş ışıltısıyla gözlerini açtı.Deniz mavisi gözlerini ovuşturdu ve etrafına baktı.Odasındaki eski antika dolabının alt çekmecesini açarak biraz yün ve kumaş aldı ve içeriye giderek dikiş makinasının başında Dieaora’ya güzel bir pantolon dikmeye başladı.İçerden gelen seslerle uyanan Eric , Betty’e “ Günaydın canım “ diyerek dışarı çıktı ve kovadaki suyla yüzünü yıkadı.Yaşlı adam meşe ağacının narin ve sağlam odunuyla yapılan , babasından kalma oltayı güzelce sildi ve dış kapının yanına doğru koydu.

Dieaora bu sırada uyanmıştı.Uyandığında bile hala kendini uçsuz bucaksız bir rüyada zannediyordu.Çünkü kaç yıldır böylesine sıcak ve yumuşak bir yatakta uyumamıştı.Ayağa kalktı ve odadaki aynaya doğru gitti.Aynada kendine baktığında çok utanmıştı.Altında paramparça olmuş bir pantolon ve üstünde dirseklerindeki yırtıkları yamayla kapamış bir kazak vardı.Kapıyı açarak içeri doğru gitti.Yaşlı adam son hazırlıklarını yapıyordu artık gün boyunca limandaki mesleği için.Dieaora’yı karşısında gören Eric genç delikanlıya gülerek ,

- Bakıyorum iyi uyudun , hadi çabuk ol biraz bir şeyler ye ve hazırlan bugün çok işimiz var.

Dieaora ,

- Peki efendim

diyerek gitti.Ve masadaki kendisi için hazırlanmış kahvaltıya oturdu.Kahvaltısını yavaş yavaş yerken dünden beri olanları düşünmeye başlamıştı.Bu iki insanın kendisine yardım edişi hayatını tamamen değiştirecekti.Onlar için ve kendisi için bu hayata sımsıkı sarılmalı en azından bu fırsatını çok iyi bir şekilde değerlendirmeliydi.

Betty , bir odadan elinde yepyeni bir pantolon ve çok güzel örülmüş bir kazakla çıktı.Dieaora’ya ,

- Dieaora al bakalım bunlar senin.

dedi.Dieaora şaşkınlıkla ,

- Çok teşekkür ederim efendim.Ne diyeceğimi bilemiyorum bana yaptığınız bu kadar iyilik sizlere karşı çok borçluyum.

Eric içerden konuşulanları duyunca gülerek ,

- Evlat borç mu ? Battın diyebilirsin , bütün ömrün boyunca bana yardım edeceksin.Eh gene de biraz şanslı sayılırsın bu ihtiyar vücudum daha kaç yıl dayanır bilemem tabi.

Betty ,

- Ahh Eric! Lütfen böyle saçma sapan şeyler konuşma.

Eric gülerek ,

- Peki hayatım yeter ki sen üzülme..Hadi evlat bitirdiysen kahvaltını git bakalım şu elbiselerini giy de Britain senin gibi bir yakışıklıyı görsün bakalım.Hadi hadi hızlı ol bakalım.

Dieaora yaşlı adama gülümseyerek odasına gitti.Eski elbiselerini çıkartıp bir torbaya koydu.Yeni elbiselerini giyerken bir an ailesinden tek hatırası olan altın kolyeyi eline aldı.Bir an geçmişe döndü.Fakat hemen kendine geldi artık geçmişi unutması gerektiğini geleceğine bakmasını düşünüyordu kendince.Kendini toparlayarak Eric’in yanına gitti.

Not : Kusura bakmayın arkadaşlar konuya fazla merak olmayınca bende girmeyi unutmuşum uzun süre derslerden falan u-s ' ye , xLeria saolsun özel mesajı görünce tekrardan bir 4.cü bölüm ekledim eski yazdıklarımdaki tadı vermezse tekrardan kusura bakmayın zaten gelecek yıl öss ye gireceğim fazla bu yazıyla ilgilenemeyeceğim artık elimden geldiği kadarıyla , yazımı beğenen herkese çok teşekkür ederim..
Önemsiz saol güzel yazı.
Hımm...Bak ne deeceğim,
Git internette balıkçılık araştır hangisi koaly hangisi kolay tutulur,
Bir de balık tutulan yerin iklimi ile balıkların yaşadıkları iklim aynı olmalı gibi bir durum var onu da ayarla,
Sonrası zaten kolay,
Doğrudur kimse birşey demezse zevk vermez veya bazen bişiylere canın sıkılır yazmak istemezsin veya bıkkınlık gelir vs...
Ama yazmayı kesersen, yazmayı unutursun hiç alakası olmasada arada sırada kafanda geçenleri bir yere not et,
Sonra o notları bul,
Biryerlerde onları bağlıyacağım diye üzülme zaten bir şekilde "aa bunu yazmanın tam sırası" tarzında birşey geliyor aklına sonra nota sığdırdığın durumu biraz daha kafanda değiştirip veya duruma göre uyarlayıp yazmaya devam edebilirsin,
Yani bir süre sonra hikayen çünkü evciliğe dönecek insanın canını sıkmaya başlayacak,
Bir de hikyayeye entarasanlık ekle,
Ne biliyim çocuk biraz kötü niyetli olabilir aileden birşeyler çalıp kaçabilir veya kötü bir büyücünün casusu olabilir.
Başka bir yardım konusu da şunu unutmaman her prenses veya her iyi karakter güzel olacak diye bir şart yok,
İyiler veya bir karlın kızı çirkin de olabilir.Hatta ülke bu konuda çok dalga geçiyor olabilir.Unutma Prenseslerde insandır onların bizden bir farkı yoktur.Yani bir prensesi aşırı aptal,aşırı çirkin,aşırı sakar, aşırı beceriksiz gibi durumlara sokabilirsin...Tabi aşırı beceriksiz biraz saçma olur gibime geliyor.Çünkü küçüklüklerinden itibaren zarafet vs..vs... dersleri alıyorlar tabi Prenslerde kılıç eğitimi...Ama her Kral en iyi kılıç uzmanı olacak diye birşey yok,Bazı Krallar korkak adamının arkasına saklanan kazanmak için kendi adamlarını öldüren veya satan bir pislik de olabilir....
Bir de Lord Blackthrone kötü kalpli değil sadece bazı kötü insanların günah keçisi haline gelmiş biri mesela Lord British,
Lord British daha ilk kitapta Dünyayı değiştiren bir büyü yapıyor hatta arkadaşını günah keçisi yapıyor

Pardon birt serüven kadar uzun yazdım :)

Neyse umarım burdan güzel birşeyler çıkarırsın da harkulade yazına harkulade konular eklersin,
Yani iyi yanlarına ekleyecek şey bulamıyorum,
O kadar şahane ki,
Bir dilenci değil de bir evsiz diye geçse daha rahat olacak bir de o kadar onurlu biri bana dilenci olamaz gibi geliyor,
Ama olmuş bir şekilde,neyse çok karışmayayım belki de dilenci yanını yakında çıkarırsın ortaya,
sorna ben mort olurum :)
Ama yinede harkulade,
Yani normalde ben böyle duygusal yazılar pek sevmeme ama nedense bu biras daha hoşuma gitti...
Biraz fazla konuşma içerikli olmuş,
Ama bu onu belki de güzel yöne itendir,
Bir de yeterince detay var,
Daha fazla detaya indirgenebilir ama bence detay bu kadar yeterli sonuçta hikaye bu 300-500 sayfalık romanlardan değil

Neyse yine gereksiz uzattım ben...
@hedene ,

Öncelikle iyi ve kötü bütün eleştirilerin için teşekkür ediyorum.Fakat seninde dediğin gibi biraz bıkkınlık geldi :) Bilmiyorum sonra yazar mıyım eder miyim , fakat verdiğin öneriler sayesinde kendimi dahada geliştireceğime inanıyorum.teşekkürler tekrardan...

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.