Hımm...Bak ne deeceğim,
Git internette balıkçılık araştır hangisi koaly hangisi kolay tutulur,
Bir de balık tutulan yerin iklimi ile balıkların yaşadıkları iklim aynı olmalı gibi bir durum var onu da ayarla,
Sonrası zaten kolay,
Doğrudur kimse birşey demezse zevk vermez veya bazen bişiylere canın sıkılır yazmak istemezsin veya bıkkınlık gelir vs...
Ama yazmayı kesersen, yazmayı unutursun hiç alakası olmasada arada sırada kafanda geçenleri bir yere not et,
Sonra o notları bul,
Biryerlerde onları bağlıyacağım diye üzülme zaten bir şekilde "aa bunu yazmanın tam sırası" tarzında birşey geliyor aklına sonra nota sığdırdığın durumu biraz daha kafanda değiştirip veya duruma göre uyarlayıp yazmaya devam edebilirsin,
Yani bir süre sonra hikayen çünkü evciliğe dönecek insanın canını sıkmaya başlayacak,
Bir de hikyayeye entarasanlık ekle,
Ne biliyim çocuk biraz kötü niyetli olabilir aileden birşeyler çalıp kaçabilir veya kötü bir büyücünün casusu olabilir.
Başka bir yardım konusu da şunu unutmaman her prenses veya her iyi karakter güzel olacak diye bir şart yok,
İyiler veya bir karlın kızı çirkin de olabilir.Hatta ülke bu konuda çok dalga geçiyor olabilir.Unutma Prenseslerde insandır onların bizden bir farkı yoktur.Yani bir prensesi aşırı aptal,aşırı çirkin,aşırı sakar, aşırı beceriksiz gibi durumlara sokabilirsin...Tabi aşırı beceriksiz biraz saçma olur gibime geliyor.Çünkü küçüklüklerinden itibaren zarafet vs..vs... dersleri alıyorlar tabi Prenslerde kılıç eğitimi...Ama her Kral en iyi kılıç uzmanı olacak diye birşey yok,Bazı Krallar korkak adamının arkasına saklanan kazanmak için kendi adamlarını öldüren veya satan bir pislik de olabilir....
Bir de Lord Blackthrone kötü kalpli değil sadece bazı kötü insanların günah keçisi haline gelmiş biri mesela Lord British,
Lord British daha ilk kitapta Dünyayı değiştiren bir büyü yapıyor hatta arkadaşını günah keçisi yapıyor
Pardon birt serüven kadar uzun yazdım
Neyse umarım burdan güzel birşeyler çıkarırsın da harkulade yazına harkulade konular eklersin,
Yani iyi yanlarına ekleyecek şey bulamıyorum,
O kadar şahane ki,
Bir dilenci değil de bir evsiz diye geçse daha rahat olacak bir de o kadar onurlu biri bana dilenci olamaz gibi geliyor,
Ama olmuş bir şekilde,neyse çok karışmayayım belki de dilenci yanını yakında çıkarırsın ortaya,
sorna ben mort olurum

Ama yinede harkulade,
Yani normalde ben böyle duygusal yazılar pek sevmeme ama nedense bu biras daha hoşuma gitti...
Biraz fazla konuşma içerikli olmuş,
Ama bu onu belki de güzel yöne itendir,
Bir de yeterince detay var,
Daha fazla detaya indirgenebilir ama bence detay bu kadar yeterli sonuçta hikaye bu 300-500 sayfalık romanlardan değil
Neyse yine gereksiz uzattım ben...