Hues.mul'u değiştirmen lazım.
renkler güselde bi renk vardı ne zamndır beri onu arıyom ama bulamadım :) ss falanda yok cok hosuma gidiyodu ama kader işte
0892
0982
0b23
0480
3fa7

gibi belki arasinda vardir istedigin..!
birde ne renk olduklarını yazsaydınız daha iyi olurdu ama yinede emeginize saglık
peki

0796 energy rengi diye geçer ama esas parlak energy renginin kodu nedir??
Yha Yeşil Sarı KArısımı Bir Parlak Renk Olması LAsım Bi Gonderebilrmsnz Rica ETsem Cok PArlak AMa Degişik Bişey Bilen Warmı ?!
YeşiL - Sarı :: 0798
Arkadaslar Fire rengi icin en guzel ve Ates'e benzerligiyle 07aa Ice icin ise 0805
Freeman hakkaten sende göz zevki yok \

Zevkler ve renkler tartışılmaz demeyin freeman'inki berbat :p
Haklisindir gozluk kullaniyorum ondan olabilir..
dörtgöz dörtgöz :D

Diye dalga geçebilirim ama mesleği bilgisayar ve bilgisayar karşısındaki bir adamın gözlük takmaması anormal bir durum olabilir.

Freeman dikkat et abi fazla bilgisayar erkek çocuk için gerekli x kromozomlarını öldürüyor. X kromozomlarının da sadece erkeklerde olduğunu düşünürsek :D
beyler yenı konu acmıyım dedım bı renk kodu war ayna gıbı ustundekı ıtemler yerdekı floordada gozukuo o renk kodunu bılen warmı (bulursam ss yollucam)
benim serverda 50 fark lı special dye var herşey boyanıyo email atın size hues.mule mi atıyım içinde 500000 çesit renk var tabi listede bedava daha ne istionuz 8116 fb rengi benim serverda süper:D

Bu konu toyslar tarafından düzenlendi(2008-05-11 17:44, 16 yıl önce)
Stone rengini bilen varmı?

Bu konu pasaxxx tarafından düzenlendi(2008-08-27 08:00, 16 yıl önce)
Scp Olarak Atsanız ?

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.