Arkadaslar Bununla Bayabi Ugrastim Ama Yapamadim Simdi İstedigim Sey Su Diyelim Safe Alan Yaptk Safede Map Yazinca Safe Alanda Gostersin ve Safemiz Green Acres'te Az İlersinde Pvp Alani Fln Var Bu Regionla Safeyi Safe ve Anti-Magic Hale Getirmek İstiyoruM Nasil Yapabilirim.
[AREA safe]
RESOURCES=r_default_rock, r_default_water, r_default_trees
RECT=
P=5524,1189
FLAGS=region_antimagic_all|region_antimagic_recall_in|region_antimagic_recall_out|region_flag_no_pvp|region
Bu RECT= Yerinede Safenin Bi Ucundan Bi UcunuN Kordinatlari Yaziyorm Olmuyor Oraya Ne Yazmam Gerekiyo.
Simdiden Tesekkürler
ne demeye calisiyosn anlamadm asas
32
c:/sphere
, Somalia
212.00
1940
0
RECT i sağ alt sol üst gibi alcan yani bir kare çizcen rectde.
areadefin altına
Events=r_asd
gibi ekliyip
[regiontype r_asd]
on=@enter
src.events e_safe
on=@exit
src.events -e_safe
alana gidip oyundan .region.events r_asd gibi dersen olucaktır...
Saloun Arkadaslarda Ben Yapamadm Heralde SOl Alt Kösenin ve Sol Üst Kösenin Kordinatlarini Yazdm Olmadi Yada 56b Kullaniyorum bu 55r Fln mi ?
Sol alt ve sağ üst sol alt ve sol üst değil mantıklı düşün bak iki tarafıda alt üst yaparsan nereyi baz alacağını bilemez ama sol alt sağ üst yapdığında o köşe noktaları ve çevresini algılar ve uygulama doğru sonuçlanır :)
Prdn Yanls YAzmisim Bende Dedigin Gibi Yaptm Zaten Sol Alt ve Sag Üst Köseyi Yazdm Ama Olmadi