chackie Alan dediğin Göze aşırı çarpan renkten olusmaz ii bi world builder olabilrsin ama zevk diye bişey yok snde :)
Copcu : Afedersin Chackie yani (Er...) Starı senmi yaptın =) Güldürme beni Allah Aşkına =) Bu kadarda Küçük Duruma Düşme Lütfen..

evet ben yaptım ?

@Marlock :

zevk diye bişey bilmiyorsun diyorsun senin yaşın 16 mı emin misin ?

zevkler ve renkler tartışılmaz denilmiş hiç duymadın mı ?

senin zevkine uymak zorunda falan değilim kendi zevkim bu seni ilgilendirmez

Bu konu Ch4cKi3 tarafından düzenlendi(2008-09-08 12:25, 16 yıl önce)
Neophyte
-1.7
o pvp alanının renklerini değiştir ve tribünleri yakına al yok sa boşuna yapmış olursun çok uzakta! koltuklarıda renklendir!ve stara hiç gerek yoktu!
Starı sana yapan yokki gerek olup olmayacağına karar verebilesin. :O_o

Bir ekranda fazla player olursa pvp esnasında client göçmeler artar , host makinesinin ram i yüksek değilse lag başlar. Herşeyi bir sebebi var.

O renkler pk / mavi savaşında rol oynayacak ve istersek 2 bölüm halinde ayırabilmeye yaramaktadır kapish ?
Neophyte
-1.7
1 Ozaman tribünlere gerek yoq 2 Stara ben girmeyecegim ama o kadar büyük olmasının manası yoq 3 Pk mavi yapmak istiyorsan o renkleri mor ve turkuaz deil mavi ve kırmızı yapmalısın 4 Pk mavi savası yeri orasımı olacak yoksa orası pvp alanımı ?
Arkadaşım saçma sapan laflar yaşın küçük ondan heralde hiç anlamıyorsun anlamamak için direniyorsun.

1- Tribünler playerların oturması için ( WAR - TAB 'I ÖNLEMEK İÇİN ! )

2- Star'a girmiyeceksen NEDEN KARIŞIYORSUN BE ADAM ! Kıl mısın bela mısın bi dediğin diğerini tutmuyor :((

3- Maviler Mavi renkte Pk lar kırmızı renkte olur diye bir kural mı var , varda ben mi bilmiyorum şu 7 yıllık uo hayatımda ?

4- Pvp alanı burası fakat ister pk mavi için istersem 1vs1 için istersem 2vs2 için kulalnırım ben bu alanı. Çok işlevli alan burası aynı MAYMUNCUK! gibi

Saçma sapan yorumlar yapma :no
Neophyte
-1.7
Bu yorum değilmi istediğim gibi yorum yaparım !! Bu arada tribünü yapma yere koltuk koy o zaman ve pk mavi kırmızı ve mavi oluyor bunu bilmeyen yoktur !
Herkez sadece tartışmaya girmeden güzel veya değil diye fikrini yazarsa sevinirim..
Aksi taktirde konu kitlenecektir..
Pvp alanı çok civcivli olmu$ sadelik $art. Star eğlenceli olmu$.
@cani

sen benim topicime yazı yazmassan sevinirim. Kibarca defol
Emege Azcik da Olsa Saygii..

Güzel Olmus Tabi Star.Pazar'i Playerlar Sade Sever.Ama binekleri Sade Sevmez :)
Hiç GuzeL Degil Bu Kadar Basit :no
Neophyte
-1.7
@chackie
istediğim yere yazarım kanımca ! ayrıca qarele katılıorum
Aynen dostum Hic begenmedım cok basit :D
Neophyte
-1.7
Bi kere bişi diyim demiş ya playerler ekranda gozukunce lag oluyor dıye o zman yandakı ateşleri kaldırması lzm onlarda lag yapıyor!

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.