jakal1912 : www.phonexuo.com Pvp Shard Kımsede Olmayan Sistemler Burda Gel GörYa Yazik Hakkeden Yazik Kendini Düsürüyorsun Burda Ne Kadar Gurursuz Insanlarsiniz Reklam Bolumu Var Git Orada Yayinla Reklamini ayip be topici kirletiyorsun YETER UO&裟nun kalitesi sizin gibi insanlar yuzunden bozuluyor ayip..!
mthN :Administrartor
Gerçekten Yazık (: Karne Parasını Alan Şimdi Koşucak Ftp ile uo açmaya.
Nexima : Script packle alakası yok.İnsanlar istediği script ile sunucu açabilir,kimse karışamaz.Ama şunu bilmelidir ki ben sunucumu acıyorum fakat maddi gelirim,özel hayatımı etkiler mi,insanların emeğine bir anlık heves için yazık eder miyim ? Ayrıca kendimde bunu yapacak kadar akıl var mı,sorumluluklarımı biliyor muyum ? ( akıldan kastım,nerde nasıl davranılacağını bilmek.)
Fredy : Bence tek nedeni insanların cahilleşmesi.Bilmedikleri şeyi öğrenmeden yapmaları.Bu işi öğrenip öyle gireceksin yada profesyonelleşmiş insanlara bıracaksın.
|ZagoR| :Fredy : Bence tek nedeni insanların cahilleşmesi.Bilmedikleri şeyi öğrenmeden yapmaları.Bu işi öğrenip öyle gireceksin yada profesyonelleşmiş insanlara bıracaksın.
Burası Türkiye. Sen hiç olay dahada vahim bir durum almadan musluğu bozuldu diye tesisatçı, prizi bozuldu diye elektirikçi, çamaçır makinesi bozuldu diye tamirci çağıran aile reisi gördün mü?Ben hiç görmedim