Stormy :
Souldace :
hakkaten eskilerden bi roxsidde vardı Pfffffffff çok ii di o server yaaf gmler de kaliteli gmler bide :d
Size Roxside'nin haritası çalıntı diye bir iddia atabilirmiyim?(Polemik yaratmadan yorumlarınızı bekliyorum.)
atabilirsin stormy

bunu cevaplandırabilicek en yetkili kişide benim sanırım.
doğrudur çalıntıdır. orta dünya olarak bildiğimiz harita çeklerin yaptığı bi haritadır. hatta haritanın sol üst köşesinde adamların web adresi bile yazar ada şeklinde. zaten bugüne kadar türkiyede açılan orta dünya shardların hiçbiride haritayı kendimiz yaptık gibilerinden bi iddiayla ortaya çıkmadı sanırım.
-rol
-row
-sihirli sayfalar gibi bişey wardı
-unlive
-ankaranet
-roxside
orta dünyayı haritasındanda önemlisi ayrı bir çizgide uo severlere sunan kişiler yanılmıyotsam rol ün sahipleridir. ( başta tcpip bide nicki m ile başlıyan biri ) sonra gelen ankaranet vesaire aynen bu ayrı çizgide devam eden shardlardır. bende roxside ı bu çizgide tutmaya çalışmıştım ama yukarıdaki listeye koymakta bile tereddüt ettim çünkü bu diğer shardlar yanında biraz basit kaldı..
orta dünya hakkında bilgilenelim diye yazdım. çünkü orta dünya en az sosaria kadar ruhu olan bir haritadır bence. (oynıyanlar bilirler). hatta şu an tr de hiç orta dünya map lı shard olmaması bir eksikliktir.
saygılar.