xwerswoodx :
untoxier :
ya server açıp betadayız diyen tiplerin kendilerini dotla kıyaslaması saçma. ne stoneste ne dotta beta meta olmadı açıldı ufak tefek bug harici hiç hata oldu mu? aylarca uğraştık diyolar yine ortaya çıkan şey saçma sapan çerçöp.
çok iyiyiz çok tecrübeliyiz, aylarca uğraştık uzun soluklu: 1 hafta beta 5 ay bekletme sonra 1 ay yine beta ondan sonra hatalarımızı gördük tekrar açıcaz. wow yapıyo sanki.
çok iyiyiz çok tecrübeliyiz, aylarca uğraştık uzun soluklu: bi açılıyo andoria yine, 3-5 tipe edit bas 70 80 bot at 3 ay sonra kapat.
çok iyiyiz çok tecrübeliyiz, aylarca uğraştık uzun soluklu: daha açılır açılmaz herkes staff komutunu kullanıyor, ortada elle tutulur bişey yok anca cicili bicili 2 çizim malas maplerinden alıntı alanlar vs
çok iyiyiz çok tecrübeliyiz, aylarca uğraştık uzun soluklu: server her gün geri atıyor
çok iyiyiz çok tecrübeliyiz, aylarca uğraştık uzun soluklu: daha önce 23432432 kere açılmış bi pvp packi
çok iyiyiz çok tecrübeliyiz, aylarca uğraştık uzun soluklu: ordan burdan bişeyler topla dota gir bak beğendiğin ufak tefek bir iki şeyi çakmasından serverına ekle, sonu zaten belli.
kusura bakmayın ama bi bok bilmiyorsunuz ve ya bilmediğinizi kabullenemeyecek kadar egoya sahipsiniz ya da playerleri mal zannediyorsunuz. herkes server açmak zorunda değil bazı kişilerin artık bunu anlaması lazım. teknik açıdan bakarsak dotun %10 u edecek bir server yok.
Dot da çer çöp neyin kafasını yaşıyorsun sen?
Toplanmış 2 tane bebe dotta dot, reklamın iyisi kötüsü olmaz...
Stones diyorsun dot diyorsun stones ne oldu nere gitti ki? Hani nerde? Dot 1-2 ay böyle gidicek, her gün bir şikayet, daha Rp nin anlamını bilmeden Rp diye dolaşıyorlar... Sonrada gelmişsiniz dot öyle dot böyle...
Bırakın artık şu yalakalıkları, u-s de konu açarsanız size item mi teklif ettiler, destek çıkarsanız edit mi yapıcaklar neyin kafasını yaşıyorsunuz.
Herkes neden aynı sunucuda değilmiş, mantıklı dimi. Herkes neden aynı yemeği yemiyor? Herkes neden aynı kızı sevmiyor? Herkes neden aynı yatakta yatmıyor? Bende sorayım mı daha... Ne kadar saçma salak bir konu tartışılıyor.
He ya öle çer çöp zaten her hafta dot bitti ya

diye birileri çıkıyor,guildler bırakıyor dotu sonra bi bakıyosun geri dönüyolar
Stones öbür serverlar gibi oyuncularını ortada bırakıpta kapamadı,hiç oyuncusu yokken bile 1.5 sene açık kaldı.
Role Play serverı olmadıklarınıda 50 kere söylediler.Rp yi nazik konuşup kendini havalarda gören birkaç zibidi tabiki rp yapmayı beceremez.Rpc,lere safe alan olsun rp yapanlar korusun diyen değişik tipler zaten Rpden çakmıyordur öyle tipler 3-4 kişi bir arada takılmaya mahkümdür
Yalakalık falan yok bu serverin staffları diğer serverlardaki kendini nasada astronot yada ceo falan sanan tiplerden değil.Burda övsemde umurlarında olmaz editte basmazlar kendi serverlarınızla karıştırmayın.
Dotta çer çöp yaaaaa

diyen tipler çok biliyorlarsa kendileride açsalar bi server?
Hergün şikayet edenler genelde oyunda ölüp ağlayan,safe alan isteyen,özel robeleri uoya getiren,serverları kafasına göre değiştirmeye çalışan gereksiz lüzumsuz tipler.Mantıklı şikayetler ve öneriler zaten dikkate alınıyor ama gelip birileri yaaa silah şöyle vurdu derse bütün server ortak dalga geçiyoruz çünkü bu tiplere müstahak.Yıllarca böyle ağlayarak uonun bugünlere gelmesine neden oldular