-Architecth- :
mareyı 4 duvar arasına al aldıgın duvar arasında da markla sonra gıt brıte tam 7 tane al
invis gateden gec sonra atları ust uste koymus olursan daha cabuk cıkarırsın neyse 7 sını bırden cıkar
ınvıslık den cık atları kesene kadar mare yı tamelıorsn yanlııız bı seye dıkkat et mare den ındıgı ngıbı mare sana dalacak onun ıcın hazırlık lı ol ve var peace et ki sen ona vurmayasın sonra indigin gibi stay la invis ol birine atack ver atackı onda olsujn kı sen ıne bılesın oke
Sosariayı dolaşırsan mare taimlicem diye başkası alır...

Marklayıp brte gidip 7 at alıp kalort olup at çıkarcağına, spawna giderken alsan daha kolay olmazmı atları çıkarmak ?
Bu arada mare taimlemek banada nasib olmadı ama sopa değdirmemişte değilim hani

Nası dicek olursanız; bir keresinde rare binekler çıkarıyor stafflar ne vardı bilmiyorum o gün ama eğlencesine çıkarıyorlar işte bakdım arada bir " Nightmare " içim gitti bir eğitmen olarak ( eğitim şart !

) hemen tuttum sopamda çek asıl çek asıl,hayvanı telestaffla aldı brt banka üzerinden karşıdaki akarsu ( kale dibindeki akıntı )'ya attı yetkili,hemen aşağı indim gene başladım " Hastayım sana Nightmare,Deli oluyorum Nightmare... "

Suyun üzerindede olsa tageti görüyor ya

en sonunda silmişti adam...Taimleyemesemde iccik elleştim hayvancağıza

( spawnı olsa taimlerdik ya kısmet...)