Nebula yönetimi bir saçmalığa daha imza atıyor...
Oyun için para bug'u ve m satışları gırla gidiyor bunu bilmeyen yok.
Bunlarla baş edemeyen GM Ludos çareyi oyunda ticaret yapanları elinde hiç bir kanıt olmamasına rağmen jaile atıp
oyundan uzaklaştırmaya çalışırak çözmeye çalışıyor. Suçum ne diyorsun cevap yok.Kanıtınız varmı diyorsun cevap yok. Sadece salak gibi ''dürüst ol'' diyorlar.
Büyük guildler bunu kendi arasında zaten yapıyor ama bildikleri halde karışamıyorlar.Oyuncu kaybı olmasın diye sırf.
Bu nasıl bi adalet anlayışı,nasıl bir karakter... Beşar Esad yönetimi sanki.Oyuncusuna saygı sıfır,anlamaz,dinlemez. İşine ne geliyorsa onu yaparlar.
Mesela nebulada bireysel oyuncu program kullanamaz hemen ban.Ama büyük guildler kullanabilir korkudan banlayamıyorlar yemiyor..
Bu kadar aciz bir yönetim görmedim. Phyton denen adamın zaten serverla alakası yok o anca DC'den serverı eleştiren adam banlasın..Sebebi ''server'a gelmek isteyenler yazdıklarımızı görürse oynamazmış'' :)) Direk ban atıyor... Yalaka olursan yerin var ama serverı az eleştir güle güle...
Para bug'unu hala fixlemediler. Öğrenemediler çünkü farkında değiller.
Statları farklı olan adamlar var gözümle gördüm. Bende yaptım sonra yani bu kadar basit olamaz ! uyuyun siz...
Banka açık gezebiliyorsun mesela tertemiz maden,log,balık vs vs kasabiliyorsun at bankaya devam et.
Balık'ta ki bugu hala çözemediler.
İtemboxları arızalı geçen gün adamlar üretmiş 50k HQ ağ satmışlar yana döne onu arıyorlar. Belki başka bişeyde vardır yazdım anlamadı kalın kafalı :))
Bir SOS atıp çıkartıyordun iki tane oluyordu mesela dupe yapılıyordu oyun başında itembox'ta hala da sorun var. Günlük 1500 SOS x 60k = 90 m kasıldı o günlerde...
Bilet kasanlar var yine bi tane item keşfetmişler bilet yapıp satıyorlar tertemiz. Server başında da vardı bilenler NPC bowlarını çekti direk kafadan haksız rekabet aşırı
vardı server başında.
Alan aldı,satan sattı Ludos !!! Hala devam ediliyor...
Sen bunca sorun varken ama gel asılsız iftiralarla jaile at stone et belki çözersin..
Yani yalandan para atmayın oyuna enayi gibi. Oyuna girin vendoru olanlara kıbarca m satarmısın diyin alın çünkü kimse DP almıyor oyunda artık. Herkez m satıyor !!! GM'nin kendi çarı varsa o bile satıyordur birbirlerinden haberleri yok çünkü :)
Çok güzek fikirlerim vardı bunları engellemek için zamanında o kadar yazdım sallamadılar. Şimdi çekin ceremesini !
Bunun altınada istediğiniz savunmayı yazın gerçekler bunlar. Oynayanlar biliyor. Bu serverı bu kadar çöp hale nasıl getirdiniz siz onu düşünün hala çökmeler,geri alınmalar bitmedi.
Şimdiden yazıyorum server'a tekrardan res atacaklar çünkü baş edemiyorlar.Oyunda bişleyler biriktirip bi tarafını yırtanlar var emekleri çöp olacak. Umarım işi bilen birileri serverı bunların elinden alır ! Rezil ettiler nebulayı... Yapamıyorlar yani donanımları yetmiyor...
Vay arkadaş neler oluyor.. Nebula'ya bak sen, bitmiş.