Merhabalar,
arkadaşlar Apple macbook için uyumlu bir versiyonu mevcut mu ? windows destekli olan setupları çalıştırmıyor bilen gören duyan varsa yardımlarınızı rica ediyorum.

teşekkürler.
Linux kullanıcısı olduğum için bende aynı sorunu yaşıyordum. Wine emülatörü ile deneyebilirsin. Platinium derecesinde çalışmaktadır.
mac ve linux performanslarını merak ediyorum açıkcası. win kadar rahat oynanabirlik var mı?
linuxda wine ile rahat oynanıyordu bundan 3 sene öncesinde, ama esas sorun connectorlerin çalışıp çalışmayacağı.
Uğur GÖK : mac ve linux performanslarını merak ediyorum açıkcası. win kadar rahat oynanabirlik var mı?

Fazlasıyla her oyunda olmasada var. Çeşitli platformlarda makaleler ve youtube üzerinde videolar var. Windows'tan verimli bile oluyor eğer OpenGL oyunu ise. Left 4 Death 2 gibi :)
kaymond : linuxda wine ile rahat oynanıyordu bundan 3 sene öncesinde, ama esas sorun connectorlerin çalışıp çalışmayacağı.
Diğer connectorleri bilmiyorum fakat wildgenie (sanırım doğru yazdım) yapımı connectorler çalışmamaktadır.
Ercanın yaptığı en son connector maclerde çalışmakta diye biliyorum.
Kodların açık kaynağa dönüştürülmesini istemedikleri için bazı yazarlar bunu pek yapmak istemiyor bunun için TR sunucularına girmek çok zor wine üzerinden Framework kurulumları directx kurumları gerektirmekte. Razor'da böyle bir sorun şu anlık yok.Connectorsuz Ultima Online sıkıntısız bir şekilde Unix ve türevlerinde çalışmakta platinium seviyesinde :) Diğer MMORPG oyunlarında ise hackshield sıkıntı yaratıyor. Bağımlı olduğunuz bir oyun varsa Windows'a katlanmak şart maalesef ki :)
Virtualbox ile basitçe win 7 kurup halledebilirsiniz. Guest zıbırtılarını yükleyince kasma yada vb sorunlar olmaz, alt tarafı ultima online.
Aynı şekilde wmware ile windows kurulup oynanabilir.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.