Yok Ne Patchle Oluo Nede Baska Uo Yüklemekle 1 Gün Düzgün Oluo Yne TAklıo..
sorun bendede var arkadaşlar işlemciden kaynaklaniyor. veya acık olan bir programdan. bu herşey olabilir. ornegin winap :)
Beyler Benım Bitane Server ACtım Ama Buyulerı Kosarak Atıyor Neden ?
selam beyler ben ultima online uzun bi suredir oynuorum ama yenı olarak Ultima Online Mondain's Legacy de bir servere e basladım iismi senatorium uo gibi bişi her nese benım sorunum ağaçlıklarda koşarken çalılara taş lara falan takılıorum surekli birde sehir içi normal kosarken takılıyorum sonra hmn gelio ama hiç bir oyuncuya yetişemiyorum pk atamıorum okudum tiledata.mul onu not defteri le açtım garip garip bişiler yazıodu onla bi alakası yok sanırım bana bi çare greek

YARDIMCI OLABİLİRSENİZ NE MUTLU BANA

Bendede Aynı sorun var Görev yöneticisi çalışmayan clientlerde böyle oynuyorum görev yöneticisi açılan serverlarda görev yöneticisi açık oynuorum tabi görev yöneticisi ekranda olcak... Yani sanırım sorun ekran kartında ama mani yokki değiştirem :) 2gb ekran kartı almayı planlıyorum veya daha fazla :) ve ne takılma nede başka bir sorun yaşıyorum... ;) takır takır kesiyorum biçiyorum :F tabi ölüyorum yinede :F ölmek var dönmek yoq uo :F
uodan bıktırdı bu sorun beni :S
Bizim sunucumuzda oyna, böyle bir problem yaşamazsın.
Blizzard Uo Loader bulamadım arkadaslar bi link atarsanız sevinirim
Blizzard masaüstü özelleklerden ayarlar kısmından renk kalitesini 16 bit e düşürdüğünde bu problem ortadan kalkıyor aynı şey bendede oluyor 32 bit iken ama 16 bit yaptıgında eski haline geri dönüyor sorunsuz bi şekilde oynarsın
Maptan kaynaklanan bir sorun sen uonun orjinalinde olan biyeri staticleri kaldırarak sildiysen gm olmayan charla oradan geçemezsin gibi gibi gibi
her serverda oluyorsa büyük ihtimal ekran karti ile ilgilidir
tiledatadan kaynaklı olabilir

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.