DestroyMamo : geçen günlerde şöyle bir başlık açmanın ucundan dönmüştüm2005 ten beri üyeymişim hiç başlık açtığımı bile hatırlamıyorum resmen duygularıma tercüman olmuşsun
TheRyan :yıllar çabuk geçiyi ;(DestroyMamo : geçen günlerde şöyle bir başlık açmanın ucundan dönmüştüm2005 ten beri üyeymişim hiç başlık açtığımı bile hatırlamıyorum resmen duygularıma tercüman olmuşsun
laa mamooooo bi seni hatırladım. asdadasdsfsdg en son 21 di yaşın ne ara 26 oldu
mthN : Kesinlikle sphere serverları bırakıp RunUo ya başlamalısın. Şuanda sürekli 400-500 online olan World of Sosaria adında bir server var. Tavsiye ederim.
emitra07 : Merhabalar. arkadaslar bir cok sunucuyu önermişler ama gözüme rest pvp takıldı rakibim olabilir ama basarılıdırlar ama en cok spherelerini 2 kere caldırma konusunda cok basarılılardır herneyse kendi sunucumuzu önermek isterim size ne farkı var diğerlerinden derseniz
VALLA KARDEŞİM EVALUATE PVP DE BİRŞEYLERİ DUZELTEREK ESKI OYUNCULARINI KAZANIRSA ODA SANA SIKI BİR RAKİP ÇIKABİLİR ( CUNKI HIC KIMSE 3 4 SENELIK PVP VARKEN 1 HAFTALIK PVP OYNAMAK ISTEMEZ ACIKCASI )
DestroyMamo :TheRyan :yıllar çabuk geçiyi ;(DestroyMamo : geçen günlerde şöyle bir başlık açmanın ucundan dönmüştüm2005 ten beri üyeymişim hiç başlık açtığımı bile hatırlamıyorum resmen duygularıma tercüman olmuşsun
laa mamooooo bi seni hatırladım. asdadasdsfsdg en son 21 di yaşın ne ara 26 oldu
mthN : Kesinlikle sphere serverları bırakıp RunUo ya başlamalısın. Şuanda sürekli 400-500 online olan World of Sosaria adında bir server var. Tavsiye ederim.
ya iyi hoş diyosunuz arkadaşlar da şimdi sphere oynayan bir oyuncu için runuo tamamiyle yepyeni bir mmorpg gibi kalıyor. Sonra da ''ulan bunu öğrenene kadar yeni nesil bişiler öğrenirim " diyor insan kendi kendinebilmiyorum belki de yanlış düşünüyorum ama wos u ben denemiştim bir yıl önce felan başlangıç alanı bile bi garipti ya
ilk olarak oyuna dragon tameliyerek başlıyorsun felan ne biliyim hiç alışkın olmadığımız durumlar bunlar "a katana" cı adamlar olarak. Ama tüm bunlara rağmen uygun bir zamanda bir şans daha vermek istiyorum runuo'ya, sağol önerin için