KeLL :
Alakası olmasa da, sunucu forumunda gördüğüm, US de biz sevilmiyoruz, bize karşı düşmanlar söylemlerinizin de gülünç olduğunu belirtmek zorundayım.
Sunucular listesine kaç kere yaptığım başvurunun _neden_ kabul edilmediğini biliyorsunuz heralde? Bize de söylerseniz hep beraber güleriz daha iyi olur bence.
Anemon adlı arkadaşın agresif/sivri zeka modunda olmasını görmezden gelmeyi de ben gülünç buluyorum, o yazdığım laf da bunun üzerinedir.
Yetkili arama konusunda yazdığı şeyler: (maaş vericek misiniz? yol parası verecek misiniz?) <- Espri mi bunlar? İstanbul'da olmayanların, birebir görüşemeyecek durumda olanların alınamayacağını belirtme amaçlı konulmuş bir kaç kuralla kendi çapında sivri zekalık yapıp dalga geçmiş arkadaş, konunun ciddiyetini bozmuş vs. İronik olan da forumun düzeninden sorumlu moderatörün bunu yapması. Benim gayet sağlam nedenle yazdığım (sunucu listesine eklenmemek, ama yeni açılan E* adlı sunucunun anında eklenmesi!) bir kayırma, gıcık olma vs. durumuna karşı _tepkim_ gülünç değildir. Gülünç olan şey paragrafın başında yazdığımdır...
Bu sefer yeterince açık olduğumu düşünüyorum, "konunun kitlenmesine neden olan" yazdığımın nedenini anlayamayan ve anlamamakta ısrar edenler de anlamıştır umarım.
Bu konu Trina- tarafından düzenlendi(2011-05-26 15:18, 13 yıl önce)