Server Sahibi login Oluyo Giriyo bnde Baglanıyorum Server İsmine Tıklayınca Charecter Yeri Gelirken Connecte Kalıyo Ndn de Bnden Mi yoksa Serverdanmı Kaynaklanıyo Nsl Cözeriz ???
bisi dicem hamachıden mı baglanıonuz ?
Hamachy deil NO-İP geldi bende deniorm baskasıda denior login dosyalarımızdada port numarası war herşey tamam üyelik bilgilerimizi giriyoruz login diyoruz sonra yukarda hani server adı olan bi yazı geliyor 2 kere tıklıoyuz character sayfası açılması gerekirken oyun donuyor.Oyle kalıyoruz

Demin remote demişdim No-İP den yapıoruz.

Bu konu ardabuga tarafından düzenlendi(2008-08-07 13:19, 16 yıl önce)
aynı sorun bendede oluyordu evde kendim server açıp öle oyalanmaya heveslenmiştim zehir oldu sinir krizleri geçirdim acc i siliyorum açıyorum tekrar aynı şey
no-ip değilde kendi ip adresin ile denedin mi?
kendi ip adresiylede denedik ben ID ve PW mi giriom server adı gelio 2 kere tıklıom adam beni sph. de goruyo ama ben connecte kalıom 10 tane üyelik açtım yeni üyelik aç demeyin. YARDIM EDİN LÜTFEN
Arkadaşlar o hata ya clientten kaynaklanır yada bi script hatalı olabir yada bi script eksik bi kontrol edin
ancak ilk başımıza gelen değil 3 arkadaşımla server açmayı denedim hepsinin scpsi clienti birbirinden farklı 3ündede olmuyor olmuyor US'daki bazı konulardan araştırdım onlarda aynı şeyden şikayetci ama açan adam 2 dk da nasıl açıyor bi yardımcı olursanız.Eğer uzun iş bu diyosanız [email protected] Sevabına bi el atıverin arkadaşlar rica ediyorum.
Port açtınız mı peki? ve hamachiden deneyin. hamachiden bağlanabilecekiseniz sorun portta...
Hamachyden bağlanabiliyoruz. ayrıca port ayarlarınıda 2-3 site gezdim hepsinde resimli anlatım vardı hepside aynıydı aynen resimdeki gibi uyguladık olmuyor. Modem Type: Airtes bilmemne 205 kablosuz modem port ayarını biliyosanız lütfen Msnden yada burdan ulaşın bana belki biz hatalı bişey yazıyoruz.=) şimdiden teşekkürler

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.