Böyle projelere baya bir ilgiliyim yardima ihtiyaciniz olursa yardim edebilirim..
31
Nereye
, ---
97.08
906
0
Ya Bence Guzel Ama Irk Sayısı Azaltılmalı Cunku Irk Sayısı Cok Olnca Hepsine Ayrı itemler Mitemler Playerlerin Kafa Karısıor..
55
izmir/susuzdede
, Türkiye
0.00
203
0
ya ben şunu anlamıyorum ufacık şeyden ön yargıya başvuruyorsunuz elinde o kisiye ayit bilgi fln yok. bilgisi varmı yokmu bilmiosun geliosun yargılı yorumlarda bulunuyorsun. bu tip şeyleri yapmayın kalitenizi belli etmeyin ! ve quinton sen yolunda yürümeye dvm et amacına ulaş bence orta dünya olsa çok güzel olur ırk sistemi ayrı bi hava katıcak zaten.
55
Îzmir/Gζztepe
, Türkiye
24.40
220
0
Saol M-axis ve Malapagos
Nowanka Ultimanın özünde zaten itemleri var herşeye karşı
ornek elfler bowlar
insanlar broadsword longsword
cüceler baltalar
hobbitler bıcaklar
gibi
32
Î�stanbul / Î?skμdar
, Türkiye
64.80
608
0
ultimayı bu ırk sistemleri bitiriyor bence osideki gibi bi human bi elf yapın bence
55
izmir/susuzdede
, Türkiye
0.00
203
0
ultimayı ırk sistemi bitirmiyor yıllardır ırksız serverlerde oynayan player yenilik istior bu ırk sistemi ve özel ırklara ait itemler player yoğunluğuna sebebiyet verir tabi sorunsuz serverlerden bahsediorum !
31
Nereye
, ---
97.08
906
0
Ya Milyon Tane Irk Bnm Kafamı Karıstırıor 3-4 tane Yapın iste
Sadece Sosaria yapın. Ayrıca o Britannia , yanlış olmasın. Orjinale göre gitmek daima güzel , çünkü oyun o hikayeye göre yapıldığı için o ırkları destekleyen eşyalar animasyonlar yok.