Arkadaşlar adam yeni başlamayı düşündüğünü söylüyor birinizde arkadaşım yol yakınken başlama dememiş
Bence başlama arkadaşım yol yakınken dön geri, bu ultima online denen illet oyuna girmek kolay bırakmak imkansız... Bırakılmaz zaten her zaman ara verilir...
Bizim serverda yeni başlayan biri oldu, balık tutmasından tutunda action yapmasına kadar takıldığı yerlerde yardım ediyorum. İlk önce ciddi değil, oyunu bildiğini düşündüm, bilmiyormuş numarası çektiğini zannettim ama gerçekten de bilmiyormuş. Sonra aldım karşıma bak arkadaşım dedim ben 2000 yılında başladım 12 sene olmuş ve kaç kere bırakmayı denedim ama görüyorsun ki hala buradayım dedim

şimdi sana tavsiyem bırak bu oyunu oynama dedim. Arkadaşın verdiği cevap aynen şu şekilde oldu. Bu zamana kadar çok oyun oynadım ama artık sıkıldım, en baba oyun hangisiyse onu oynamak istiyorum, başka oyun oynamak istemiyorum dedi. Tamam dedim ozaman senden bi ricam var, bana yıllar sonra küfür edeceksin ama lütfen hafif küfürler kullanırsan sevinirim dedim...
Bundan 5 sene önce bi kız arkadaşım vardı, o da bana "Önder sen beni bırakırsın ama bu oyunu bırakmazsın" demişti çokta doğru söylemişti ama ne diyim, ultima online...