bexar :
Robert ve OyunSıstem yanı aynı kısıler adama tabı tebrıkler deyıp guzel sozler soylersın hatta yardım etmeyı bıle pm ıle teklıf etmıssındır. senden makına kıralasın dıye
Aşın artıkkkkkkkkkk bunlarıı
Not:Kısının ıyılıgıne dusunuyor olsan gercekten,hevesını kırıp acmasını engellersın kı parası emegı herseyı bosa gıtmesın ve hadı oldu actı sunucuyu oynayan playerlık emeklerıne, 60lırayı ben sana verıyım cocuga makına satma .Yazık Olmasın bıraz ara verın uoya. ne acın nede acılmasındaon ayak olun ayaklar altına alındı uo barı cıgnemeyın
Sevgili kardeşim bexar,kişi yada kurumları karalamak sana hiç yakışmıyor yada nasıl sunucu açılıp açılmayacağını insanlar gelipde sana sorucak değiller sanırım.Akabinde Nicki'n altında yazılı bulunan arcadia sunucusunda oyuncu yada staff olup olmadığın konusunuda bilmiyorum ancak bu kadar rezil bi oluşum reklamıyla milleti karalaman arasında paralel bir bağ göremiyorum.Siz arcadia'dan devam edin:)
Ayrıca xxx bir oyun sunucusu sahibiyken kurumsallaşıp Oyunsistem gibi bir bünye olmuş bir kişiyede saldırmanın tamamen cekememezlik olduğu kanaatine varıyorum.Bırak kim neyi nasıl biliyorsa o şekilde yapsın.Aciz yarım yamalak Türkçenle burlarda aşık atma bana kalırsa,yarın pazartesi ödevlerini yapta öğretmenlerin kızmasın