Arkadaşlar biliyorum başlık çok saçma ama paylaşmadan da edemeyeceğim.Şimdi ben can sıkıntısından öyle sunucuların forumlarında dolaşıyordum bi serverın sunusunda bi tartışma vardı heyecanla okuyordum

sonra birkaç dialogları (unutulan dialogları) okudum ve unutulduğunu düşündüm böyle konuşmaları

neyse fazla uzatmayayım size birkaç kesit göstereyim.
Not:Beğenen olursa 2.part'da koyabilirim
Bak Kocum Sen beni kestinmi tmm ben burda artistlik yapmıyorum Ailemi tanıttım Sen bi oyuna gir Sor aileme Ben ne zmn birini çağırmışım Ayrıca ws de kestin tmm asıl senin yaptıgın artistlik vede çocukluk ben 19 yasındayım ve yasımın getirdiği enerjiyle alayına giderim bu söz sanal delikanlılarının sözü deil ben kimsenin mekanına gitmem Sen gel Yalova Kemer Köprü Baykus volkan de Sen bu Sözün devamını getirmeden bana gerek kalmaz tmm mı kocum akıllı ol ki kafan gitmesin Gövdenden Benim ve bnmgibilerin kaybedecek bişi yok ben nie bu uo yu oynuyorum zmnım geçio ve herşeyi unutturuo tek düşünceğim şey oyun oluo eğer ben bu oyunu oynamasam nezaret yüzü çok gördüm senin gibiler yüzünden de cezaevide görürüm tmm mı kocum buraya gelip de Yok seni kestim yok ws de aldım diyipte kendi tavrını koyup şekil yaptım sanma Alayına giderim bu oyun elçabuklugu tmm kestin ben sana dedim mi kralım kesersin lagım olur kesersin olmaz kesersin ben bu oyunun kralı deilim 101 puanım var ben bunu binkle kestiğim admlardan da yaptım kendim teke tek ws attıgım admlardan çoğalttım ben sana kesemessin die bisi demedim tmm mı Kocum Ben busana kahpelere elveda dememişim Senin gibi Kahpelere Elveda delikanlılık yaptım sanma alırım anahtarını bir kesersin 2 kesersin 3.ye Ekranın Grileşir ağlarsın Hadi allha emanet Stafflar Saygılar Sisze Saygım sonsuz böle server açıosunuz beni hayattan kurtarıosunuz Helal size Bu kdr söz yeter sen delikanlıysan Susarsın tmm ..