Resmi şirket değiliz. nasıl telafuz ediceğimi şaşırdım diyelim (:
Arkadaşlar bu arada reklam diye silinmiş bir yazı olabilir fakat evet haklılar ultima-strike ekibindekiler. Ayrıca burası onların sitesi istediklerini yapmaya sonuna kadar hakları var(yasal olarak).
Ama bu daha çok ne bileyim eski uo yu özleyenlerdenim. Yani uo sunucularını değerlendirdiğimiz derece yerlerde geziniyor. Tamam güzel server dediklerimiz var hala ama, eskiden 100 üzerinden 90 verirken şimdi. tüm serverlara 9 - 5 - 4 puan verdiğimiz için kafamızda artık farkında değiliz ama biz 10 üzerinden değerlendirmeye başlamışız serverları. Yani ben bu işten yüksek bir miktar para kazanmıyorum. Yaptığım kötü birşeyde değil hile engelliyoruz yani biraz olsun eski uo yu serverlara kazandırmaya çalışıyoruz. Sunucular nasıl reklam yapabiliyor. buda sunucuları koruyucak program. bizim reklam yapmamızın bir zararı olmaz sanırım.
Nasıl kazanmıyorsun diyen arkadaşlar olabilir. Yani tabiki bir miktar para elime geçiyor buda alın teri fakat, ayda 3 connector satsam(zaten uçuk fiyatlara satmıyorum) güncellemeleri yaptığımız hostingin parası vb. şeylere para gidiyor. bir bakıyorsun elinde 3 kuruş para kalıyor.
Neyse içimden geçenleri yazdım. Benle aynı düşüncede olmayanlar tabiki olucak. Ama benim görüşüm böyle.
Teşekkürler.
Bu konu laku12 tarafından düzenlendi(2010-08-20 16:16, 14 yıl önce)