Nowanka : O kutunun sahibini bende tanıyorum eger tanıdıgım kisi DisapearanCe ise dedikleri tamamen dogrudur..Neler neler donuyor orada anlatamam..
DisapearanCe : Ristie isimli kişi Nelph'dir , hala burda Redbull vs gibi isimlere suç atıyor.Resimlerin tarihlerine bakılırsa zaten anlayan anlar yeni olduğunu.Şu anda bile şu dakika bile edit item kanıtlarım hala var .Gm Charlar , arkadaşlarına basılan edit itemler vs.Bu konuya açıklık getireyim.O buglu wooden box dediği itemi ben kullanıyordum ve bug ile de yapılmadı.Bizzat Nelph tarafından çıkarıldı ancak bana değil.Ben de başkasının eliyle edindim bu itemi.Uğur Gök isimli Admin de demiş ki konu silmedim vs.Skype'da Nelph isimli sunucu sahibi bana ''Merak etme ben şimdi konuyu kapattırırım'' demişti.Herkes farklı anlar konuyu açan da anladığını yazmış ki bu edit konusunu açan da ben değilim uğraşmam böyle işlerle de.Ancak açan kardeşi tanıyorum konuşuyorum bilgi alışverişim vardır.Ben çocuk değilim yaşım 26 çoluk çocuk işiyle de uğraşmam ortada insanları enayi yerine koyma gibi bir olay varsa ne biliyosam anlatırım.Bana dolaylı ya da herhangi şekilde sunucu da oynadığım 8 ay boyunca edit yapıldı bir kaç resimde orda bana aittir.Nelph edit yapmadığını felan söylüyor ama orda görülüyor ''Şu şu itemin Nelph tarafından yaratıldığı''
Başka konu ise bana ban atmış bug yapmışım felan bu da yalan bunun bir admini var bununla tartıştık buna ben kaptırdım buda bana ban attı olayın edit ile alakası yok.
Kanıtı da Web sıtelerınde cezalı kullanıcılarda vardır buyrun ben atayım buraya :Banlıyan: Audace Banlanan: Erhan Sebep: Hakaret 2013/02/15 20:40:08
Görüldüğü gibi neden hakarettir.Edit felan değil.Yalan söylediği de burda açık ve alalen gösterilmiştir.
Buraya çok şey dökerim buna da gerek yok , item satıp ona müşteri bulanlara item verdiğini felan saymıyorum bile ancak şunu söyliyeyim.Nelph çocuk liseye giden adam , burda yok askerliğini yap gel çocuksun yaşın 16 felan gibi cümleler kurmuş daha yüzünde tüy bitmemiş 1994 doğumlu adam.Farkına değil ki o anasını emerken burda laf sokmaya kalktığı çoğu adam Uo oynuyordu zatenFazla kaaleye alıncak biri değil.Serveri da açıldığından beri edit , gmlerin kendi charları var hertürlü edit yapıp suistimal ediyorlar insanları.Bu başlıkda kapanırsa ben burda kasıt ararım.Oynayanlar da zaten 14 15 yaşındaki çocuklar , binekleri itemleri onlara satıyor.Ultimayı 6 7 sene oynayan adama satmıyor yani.Öyle adamlar zaten orda oynamıyor.Bu ve bunun gibi server sahipleri zaten Uo'yu bitirdi.Pvp serveri değil binek serveri , 1700 Str'li 1000 Dexli bineklerin , İn-Bin'lerin , hertürlü dalaveranın olduğu yerler.Server da bug yok mu var kaynağı nedir ? Yanlış yazılan Scriptler...Arkadaş çok iyi bir scripter ancak yazdığı çoğu script hatalı olduğundan ortaya bug çıkıyor , edit basılıyor bug diyor.Allah aşkına ultima online bilen adam scripterlar konuşsun Bug ile kaybolmaz wooden box olur mu ? Arkadaş demiş ki bir yerde Nebula'da Scripter oldum 1.5 sene olmuş mu olmamış mı bilmem de bana bir arkadaşım onunda arasının iyi olduğu , Nebula da char yaparım parayla demiş.O da bana söyledi lazım mı diye.Nebuladan da zaten şutlanmış.Dediğim gibi kaaleye alıncak insanlar değiller.Sizde kaaleye almayın.Oynancak serverlar belli zaten bu ülke de ki ben artık uo oynamıyor.İşlerim gereği.Page bakacak Gm'si olmayan , 3 günde seer'i gm olan bir server zaten tırttır.:)
Herkes Sağlıcakla Kalsın , İyi Forumlar.
kortez : 250 milyon kere söylendiğini hatırlıyorum; "edit var" gibi yazılarınızı ilgili sunucuların forum başlıkları altında dile getirilmesi gerektiğini.
DisapearanCe :
Kortez isimli arkadaşda sunucunun kendi forumu koyun bunları demiş , herhangi bir şeye herhangi bir şekilde eleştiri yaptığında direk forum hesabın ban yiyor.+ Sana mı sorucam ben neyi nereye koyacağımı hayırdır.