yav eski sunucuları falan bırakın artık. son zamanlarda açılan ufak tefek gereksiz sunucuları geçtim, nebula bile dottan bir şeyler görüp ekliyorsa olay bitmiştir. zaten adamların scripteri sphere developeri. anlamayanlar için açıklayayim bugün nebulanın ortalama bir playeri ile nebula scripteri arasında ne kadar bilgi farkı varsa, dot scripteri ile herhangi bir sunucu scripteri arasında bu farktan çok daha fazlası var. yarın teot benzeri bir şey çıksa düzeltilmesi için diğer sunucular dotun eline bakmak durumunda çünkü son zamanlarda tek aktif olan developer dot bünyesinde. adamlar bencil olsa sphereye birşeyler eklemez, kendileri için ekler kullanır.
KeLL :
istediği kadar iyi scripter olsun, pasif agresif asosyal arkadaşların sunucuları oyuncu kaybetmeye mahkum. iletişiminizi güçlendirin, karşınızda ki oyuncuları küçük görmek yerine saygılı davranın. ben paralı hizmet vermiyorum rerörö diyen salaklar lütfen sunucu açmasın, açıyorsa da niye oyuncum yok diye ağlamasın. bu kadar basit.
ilgi, insan yerine konma konusunda da mağdur ve yardıma ihtiyacı olan kimseyi geri çevirdiklerini görmedim. stafflar oyunda görünmüyor bile çünkü ego tatmini peşinde değiller. "silahlar çok vuruyor yhaa" diyene cevap bile vermiyorlar orası doğru. ama şu tarz durumlarda her zaman oyuncularının yanında oldular:
https://dot.gen.tr/forum/index.php?topic=7420.msg60948#msg60948
shaklabans :
konuyu açan arkadaş gördüğün gibi kendilerinin açtığı 3-5 aylik serveri fake nicklerle gelip öven sunucu sahiplerinin olduğu bi ülkede neyin gelismesini beklersin ki :d nebula pyramid arcanum gibi sunucular varken ardi ardina sunucu ismi değiştirip açanların olduğu bi ülkede ne beklersin ki. yeni açılan kaliteli sunucular yok değil tabiki var. dot sunucusunun sahibinin az once kötülediği tns sunucusu türkiye de değil dünyada ilk kez multi engelli sistem getirerek herkesi eşit şartlarda oynama imkani tanıyan bir sunucu. elpida pyramid eskiden ortalığı kasip kavuran sunucular. nebula zaten yorumsuz. revo desen toparlanma asamasinda. kalite böyle birşey oda ülkemizde az
multi engeli ercana ait, connectoru satın alan herkes faydalanabiliyor zaten. bir sunucunun tek övülebilecek yanının 150tl'ye satın aldığı bir şey olması gayet üzücü

zate pek gerekli bir şey değil çoğu sunucu aynı ipten ekonomik aktiviteleri kısıtlıyor, multi engellense bile 5 pcsi olan yine yapacağını yapar.